WordEngine

Giver visuel konsistens og sparer tid

  • Enkel adgang til alle virksomhedens skabeloner direkte i Word gennem virksomhedens eget menupunkt.
  • Sikrer virksomhedens visuelle identitet i alle Word-dokumenter.
  • Forenkler det daglige arbejde og begrænser unødigt tidsspilde.
  • Enkel udrulning og løbende opdateringer af skabeloner ved hjælp af det integrerede administrationsmodul.
Vidste du?

Med WordEngine får du tidsbesparelser, overholdelse af den visuelle identitet og sikkerhed for, at opdaterede materialer altid findes på hver medarbejders PC.

Vil du vide mere? Så læs vores cases og whitepapers

Få adgang til alle Word-skabeloner via et enkelt menupunkt

Med WordEngine til Microsoft Word kan medarbejdere hurtigt og effektivt udarbejde breve, rapporter, notater og pjecer i overensstemmelse med virksomhedens retningslinjer for den visuelle identitet.

Gennem virksomhedens eget menupunkt i Microsoft Word har medarbejderne en samlet adgang til alle virksomhedens Word-skabeloner. Medarbejderne skal derfor ikke lede efter opdaterede skabeloner, billeder m.m. Resultatet af brugen af WordEngine er store tidsbesparelser, overholdelse af den visuelle identitet og sikkerhed for, at opdaterede materialer altid findes på hver medarbejders PC.

Word-skabelonerne tilpasses dynamisk til brugerens valg af sprog, design, logo, adresse og juridisk data. Det kan også være andet dokumentspecifikt indhold, såsom automatiseret tilpasning, indsættelse eller udskiftning af billeder, grafer, tabeller, grafisk design, farvetemaer eller tekster. Disse funktioner gør det let for medarbejderne f.eks. at tilføje og indsætte billeder i Word i korrekt størrelse og format.

Med WordEngine kan afsender- og modtageradresser tilføjes, varieres og ændres. Desuden kan logo og andre grafiske elementer nemt tilføjes og udskiftes, så der kan udskrives på både fortrykt og blankt brevpapir.

Virksomhedens medarbejdere behøver således ikke at være eksperter i hverken Microsoft Word eller grafisk design, for at udforme flotte og professionelle Word-dokumenter i løbet af kort tid.

Desuden har WordEngine standardintegration til alle førende ESDH-systemer, som understøtter virksomhedens arbejdsprocesser.

Det integrerede administrations- og distributionsværktøj sørger for løbende opdatering og udrulning af virksomhedens Word-skabeloner, design og data direkte til hver medarbejders PC. Opdateringer og distribution varetages ofte af medarbejdere i brand-, marketing- og kommunikationsafdelinger.

Læs også om Templafy, som sikrer, at du altid har opdaterede og lettilgængelige skabeloner liggende i skyen.