Word-skabeloner

Skabeloner der følger den grafiske profil

  • Teknisk korrekte Word-skabeloner med layout, logo, farver, skrifttype og grafik der følger virksomhedens grafiske profil.
  • Vores skabeloner til Word fås med/uden skræddersyede funktioner til f.eks. mødeindkaldelser, notater og nyhedsbreve.
  • brevskabeloner, brochureskabeloner, rapportskabeloner, tilbudsskabeloner m.m., som er skræddersyet til virksomhedens visuelle identitet.
  • Word-skabelonerne kan efter behov integreres med Templafy, så udarbejdelsen af dokumenter i Microsoft Word effektiviseres yderligere og der spares tid.
Vidste du?

SkabelonDesign har mere end 10 års erfaring med professionel implementering af skabeloner i Word og kan bl.a. hjælpe med: Nyhedsbreve, årsrapporter, brevpapir, mødeindkaldelser, notater, rapporter, tilbud, brochurer, pjecer og meget mere.

Vil du vide mere? Så læs vores cases og whitepapers

Ensartede dokumenter i Microsoft Word

Med en Word-skabelon fra SkabelonDesign sikres virksomhedens visuelle identitet og der skabes et professionelt udtryk i alle dokumenter. Der er både mulighed for at få enkelte skabeloner eller f.eks. et sammenhængende sæt af tilpassede skabeloner.

Vores skabeloner og løsninger benyttes af offentlige og private virksomheder til at sikre konsistens og effektivitet i arbejdet med visuel identitet og kommunikation i Microsoft Office.

En brevskabelon, brochureskabelon eller en skabelon til rapporter, tilbud, agenda eller notat gør det muligt for medarbejderne selv at udforme f.eks. professionelle dokumenter eller materialer in-house, som samtidig lever op til retningslinjerne for virksomhedens visuelle identitet. Vores Word-skabeloner er brugervenlige, så almindelige brugere uden grafiske evner kan anvende dem, hvilket gør det nemt at få virksomhedens visuelle identitet helt ud til slutkunderne.

SkabelonDesign løsninger hjælper medarbejderne med at anvende virksomhedens design og layout på den rette måde i brochurer, breve, tilbud m.m. både hurtigt og effektivt. Dette sparer tid for medarbejderne og styrker virksomhedens brand udadtil.

Løsningerne giver brugeren mulighed for at starte en skabelon fra et særligt menupunkt i Word, hvorfra funktioner til f.eks. udskiftning af forside, indsættelse af billeder og andre funktioner kan vælges.

Læs mere om hvordan Word-skabelonerne kan integreres med Templafy.