SkabelonDesigns løsninger

Se udvalget her

  • Simple skabeloner:
    Simple virksomhedsskabeloner til Microsoft Word, PowerPoint og Excel – korrekt og professionelt implementeret.
  • Brand Management løsninger:
    Skabeloner, som altid er i overensstemmelse med jeres visuelle identitet. Enten i ”skyen” eller lokalt hos den enkelte bruger.
  • Værktøjer til øget effektivitet:
    Brugervenlige værktøjer til grafer, slides, billeder, dokumenter og regneark, der øger medarbejdernes effektivitet.
Simple Word, PowerPoint eller Excel skabeloner

Simple skabeloner gør, at medarbejderne i din virksomhed har en god funktionel skabelon. Vi laver Word og PowerPoint skabeloner, der opfylder alle dine krav. Du kan lægge dine skabeloner på intranettet, distribuere dem via e-mail eller f.eks. arkivere dem i jeres SharePoint – ingen tunge IT processer eller store omkostninger. Men, hvis virksomhedens brev-skabelon skal være på både dansk og engelsk, så er der lige pludselig to versioner af den samme skabelon. Hvis I oveni har kontorer på flere adresser eller i flere lande, så ender du hurtigt med et uoverskueligt antal filer. Så bør du overveje Templafy.

Er du interesseret i:
Word-skabeloner, se her
PowerPoint-skabeloner, se her
Excel-skabeloner, se her

Værktøjer til øget effektivitet

Lad medarbejderne lave grafer eller tabeller, der følger den visuelle identitet med et enkelt klik.

Vores løsning CorporateTables giver medarbejderne nem adgang til at formatere tabeller i overensstemmelse med virksomhedens visuelle identitet – læs mere her.

Med CorporateCharts følger grafer altid den visuelle identitet, og medarbejderne behøver ikke bekymre sig om, hvorvidt farver og fonte er korrekte – læs mere her.

Vidste du!

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og beskæftiger i dag 50 medarbejdere. Vi har mere end 1,1 millioner daglige brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Novozymes, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.

Brand Management løsninger

I samarbejde med Templafy, tilbyder SkabelonDesign én komplet løsning til både Word, PowerPoint, Excel og Outlook. Hvis du er brand ansvarlig, så får du en central styring, og hvis du er IT ansvarlig, så minimerer du jeres installationsproces. Dermed sikres virksomhedens visuelle identitet i alle dokumenter og præsentationer, og medarbejdere kan hurtigt og effektivt finde og anvende de senest opdaterede skabeloner.

Templafy fungerer “i skyen”, i Office 365 og SharePoint samt på PC, Mac, tablets og alle Office platforme.

For mere information, se videoen ovenfor, eller læs mere her.

Hvis din virksomhed ønsker, at alle skabeloner og funktioner skal installeres lokalt på alle computere, så kan vi tilbyde WordEngine til Word.