SEB

Behov for et centraliseret system til administration af skabeloner

SEB er én af Skandinaviens største banker med over 15.000 ansatte, der servicerer millioner af kunder på verdensplan. SEB producerer tusindvis af præsentationer og dokumenter hver dag til forskellige formål og forretningsområder, der rækker fra forsikring til formueforvaltning. Finansielle præsentationer er særligt vigtige rutinemæssige dokumenter, som SEB producerer for at vise ratingbureauer, hvordan SEB opererer.

Visuel formidler i SEB Investor Relations, Lars Emanuelsson, bruger sine 20 års erfaring som PowerPoint-konsulent til at formatere praktiske skabeloner til virksomhedspræsentationer, der er strømlinede med brandet. SEB havde optimeret indholdet af sine skabeloner, men indholdet viste sig dog at være besværligt at distribuere og opdatere på grund af SEB’s eksisterende, stedbundne system til administration af skabeloner. IT-teamet var nødt til at installere skabelonerne på hver enkelt computer, hvor de så befandt sig i profilernes lokale mapper.

Lars husker, at “det var vanskeligt at opdatere eller fjerne vores stedbundne skabeloner, og det var svært at få folk til at anvende de rigtige farver, skrifttyper etc. til præsentationer og dokumenter. Folk tog sagen i egen hånd og søgte på internettet efter billeder i stedet for at bruge de godkendte billeder, som vores brand-team havde brugt lang tid på at skabe.”

SEB, a Nordic bank, is a customer of Skabelondesign.

Hvorfor blev Templafy valgt?

Templafy giver nu alle SEB’s ansatte nem adgang til de nyeste skabeloner til dokumenter og præsentationer, som er strømlinede med brandet, lige hvor de arbejder. Det er enkelt for SEB’s ansatte at anvende virksomhedens nyeste skabeloner. De bliver inspirerede af at have Templafys taskpane til at præsentere godkendte digitale ressourcer som udgangspunktet for at skabe indhold til virksomheden.

Nu anvender SEB Templafys dynamiske funktion i Microsoft Word, hvilket sparer SEB’s ansatte meget tid til at oprette opdaterede dokumenter. Nu bliver dokumenter automatisk gjort personlige med de specifikke virksomheds- og medarbejderoplysninger.

Lars udtaler begejstret, at “kollegerne har skrevet til mig, at de synes rigtigt godt om Templafy. De kan nemt finde billeder og komplette layouts, der hjælper dem med at lave rigtigt gode præsentationer og dokumenter. Templafy er blevet til et standardværktøj for vores personale, fordi det løser mange problemer og er ligetil at bruge.

Lars kan nu lancere alle opdateringer af skabeloner eller opdatere slides med øjeblikkelig virkning. Det har været en stor fordel for Lars’ opgave med at skabe opmærksomhed om brandets identitet, at han har kunnet kontrollere materialet i Templafy.

Templafys evne til at integrere sig med produktivitetsværktøjer og plugins har også givet mere anvendelighed og produktivitet for Lars. I stedet for at anvende sin tid på at strukturere og organisere indhold, kan Lars ganske enkelt fokusere på at skabe det.

“Jeg bruger ikke tid på at omformatere præsentationer. Folk har lært at gøre det på egen hånd, fordi de nu har SkabelonDesigns værktøjer og ikke har brug for ekstra hjælp. Det er fantastisk og gør, at jeg kan fokusere på at levere de bedst mulige præsentationer. Jeg er gået fra at bruge dage på at omformatere og designe simple præsentationer til at fokusere på at levere det bedste indhold til alle læsere, ikke bare én bruger ad gangen.”

 

Lars Emanuelsson, visuel formidler, Investor Relations, SEB