Samarbejdet

Sådan samarbejder vi med designbureauer

 • Kontakt os:
  Ring på 31 32 52 47 eller send en mail til [email protected], hvis du ønsker at blive kontaktet.
 • Ønsker og gode råd:
  Tal uforpligtende med os om jeres ønsker. Stil spørgsmål. Få inspiration og hør vores anbefalinger. Vi holder gerne et møde.
 • Løsning, pris og input til os:
  Vi sammensætter en løsning, som passer jeres ønsker og informerer om en pris.
 • Opgaven sættes i produktion:
  En fast projektleder tilknyttes og vi sammensætter det bedste team til at løse opgaven.
 • Kvalitetssikring og intern test:
  Skabeloner og løsninger gennemtestes hos vores dedikerede testteam.
 • Overlevering af opgaven:
  Vi overleverer den endelige løsning til jer og/eller jeres kunde. Vi tilbyder også undervisning i løsningen.
 • Vi holder kontakt:
  Vi holder løbende dialog, opdaterer jer på de nyeste løsninger og inviterer jer til inspirationsmøder.
Hvad kan et samarbejde med os betyde for jer
 • I kan levere solide skabeloner til jeres kunder, som er teknisk korrekt opbyggede og som implementerer jeres design på optimal vis.
 • De retningslinier, som I har opstillet for designet i skabeloner og præsentationer bliver overholdt og lever aktivt hos kunden.
 • Adgang til vores specialkompetencer i Microsoft Office og viden om designimplementering, dynamiske skabeloner, udrulning af skabeloner og design i organisationer samt svar på tekniske spørgsmål, som kan hjælpe jer med at afdække jeres kunders behov.
 • Ved at tilbyde jeres kunder brand management værktøjer, kan I skabe langt mere design, f.eks. slides til PowerPoint, grafer og øvrige designelementer.
 • En klækkelig henvisningsprovision af omsætningen går tilbage til jer.

Vi er altid åbne for forslag til det samarbejde, der passer netop jeres bureau. Og én ting er sikker: Vi står klar til at løfte opgaver – store som små – med et engageret og serviceminded team med dybe specialkompetencer i Microsoft Office.

Vidste du?

SkabelonDesign har eksisteret siden 2004, har 50 ansatte og har allerede et godt samarbejde med blandt andre Kontrapunkt, e-types, Advice, BGRAPHIC, Kunde & Co, Operate, Bysted, Designit, Umwelt, Loft 37, Gorm Larsen & Zornig, We Love People, MeyerBukdahl, Rumfang, IDna Group, LOOP Associates, Make, 1508 og mange flere…

Kunden designer, Skabelondesign implementerer.

I designer. Vi implementerer jeres design.

Vi er specialister i skabelonudvikling og implementering af design i PowerPoint, Word, Excel og Outlook. Vi udvikler ligeledes brand management løsninger til dynamisk håndtering af design og data i skabeloner samt udrulning i organisationer. Og vi elsker det!

Microsoft Office er måske ikke ligefrem jeres yndlingsprogram, hvorfor det kan være svært at vide, hvad I kan og bør designe til skabeloner og løsninger. Vi ved, at I ofte har stramme deadlines og måske har I ikke overblik over alle de forskellige typer løsninger, I kan tilbyde jeres kunder i Office. Det er dér, vi kommer ind i billedet.

Vores skabeloner og brand management værktøjer sætter jeres design først. Men vi er ikke designere. Derfor er et godt samarbejde med de bedste designere og bureauer vigtigt for os. Mange års samarbejde med bureauer har lært os, hvordan vi bedst opstiller rammerne for et godt og effektivt samarbejde samt hvad vores designpartnere får ud af at samarbejde med os.

Vil du høre mere?

Kontakt:
Birgitte Bjerregaard Dyg Sørensen
Commercial Director, Partner
+45 31 32 52 47
[email protected]