Rapport og forside i Word

Lav store rapporter og opsæt forsider i Word

  • Lav jeres rapporter direkte i Word
  • Rapport-skabeloner opsat med jeres design, farver, fonte, logo osv.
  • Få mere kontrol over indhold, layout og proces i forbindelse med udarbejdelsen af jeres rapporter.
  • Giv medarbejderne adgang til selv at opsætte rapporter, der følger den visuelle identitet.
Vidste du?

Hvert år hjælper SkabelonDesign en række virksomheder, herunder 6 C25 virksomheder, med deres årsrapport. Årsrapporten laves direkte i Word og sparer både tid, proces og penge.

Du kan læse mere om årsrapporter her.

Drop InDesign og opsæt forsider i Word

Til en gennemarbejdet rapport hører selvfølgelig en flot forside. Den kan vi også hjælpe med og så kan du lave den direkte i Word. Faktisk kan alle medarbejdere bruge skabelonen og opsætte forsider, som overholder den visuelle profil.

Vi opsætter forsiden i Word med jeres design og implementerer funktionalitet, der gør jer i stand til at arbejde med og variere forsiden, som I ønsker. Det er f.eks. muligt at opsætte skift mellem udvalgte farver, skift af billede, ændre tekstplacering, logo og meget andet.

Når forsiden kan laves direkte i Word slipper I for at medarbejderne improviserer og opsætter deres egne forsider, som ikke overholder den visuelle identitet.

Udarbejd store rapporter direkte i Word

Med en rapport-skabelon fra SkabelonDesign kan I nemt og enkelt udarbejde rapporter direkte i Word. Vi implementerer jeres design og opsætter skabelonen, så den matcher jeres visuelle identitet. På den måde har jeres raporter altid den korrekte visuelle profil – uanset hvilken medarbejder, der har lavet den.

Vi opsætter rapporter til mange formål f.eks. finansielle rapporter, videnskabelige rapporter og illustrative rapporter. Vi implementerer alle former for design og gør det brugervenligt for virksomhedens medarbejdere.

Det er vores erfaring, at virksomheder bruger mere tid end nødvendigt på udarbejdelse af rapporter. Det tidsforbrug kan med fordel optimeres ved forbedret brug af Word. Ved hjælp af øget funktionalitet og løsninger til Word, der kan sikre
overholdelsen af de visuelle retningslinjer, kan arbejdet med rapporter effektiviseres.

Vil du vide mere? Så læs vores cases og whitepapers