Skabeloner til PowerPoint, Word & Excel

Professionelle skabeloner med jeres design

Vi er specialister i skabelonudvikling og implementering af design i PowerPoint, Word, Excel og Outlook. Og vi elsker det.

Microsoft Office er måske ikke ligefrem er jeres yndlingsprogram, hvorfor det kan være svært at vide, hvad I kan og bør designe til skabeloner og løsninger. Vi ved at I ofte har stramme deadlines. Måske har I heller ikke overblikket over alle de forskellige typer løsninger I kan tilbyde jeres kunder i Office. Det er der, vi kommer ind i billedet.

Vores skabeloner og brand management værktøjer sætter jeres design først. Men vi er ikke designere. Derfor er et godt samarbejde med de bedste designere og bureauer vigtigt for os. Mange års samarbejde med bureauer har lært os, hvordan vi bedst opstiller rammerne for et godt og effektivt samarbejde og hvad vores designpartnere får ud af at samarbejde med os.

Kunden designer, Skabelondesign implementerer.
Vi tilbyder skabeloner til Word, PowerPoint eller Excel

Simple skabeloner gør at medarbejderne i din kundes virksomhed har en god funktionel skabelon. Vi laver Word og PowerPoint skabeloner, der opfylder alle jeres krav.  Skabelonerne kan lægges på intranettet, distribueres via e-mail eller f.eks. arkiveres i SharePoint – ingen tunge IT processer, eller store omkostninger. Læs mere om vores løsninger her.

Vidste du?

SkabelonDesign har eksisteret siden 2004, er 45 ansatte og har allerede et godt samarbejde med blandt andre Kontrapunkt, e-types, Advice, BGRAPHIC, Kunde & Co, Operate, Bysted, Designit, Umwelt, Loft 37, Gorm Larsen & Zornig, We Love People, MeyerBukdahl, Rumfang, IDna Group, LOOP Associates, Make, 1508 og mange flere

Hvad kan et samarbejde med os betyde for jer
  • I kan levere solide skabeloner til jeres kunder, som er teknisk korrekt opbyggede og som implementerer jeres design på optimal vis.
  • De retningslinier, som I har opstillet for designet i skabeloner og præsentationer bliver overholdt og lever aktivt hos kunden.
  • Adgang til vores specialkompetencer i Microsoft Office og viden om designimplementering, dynamiske skabeloner, udrulning af skabeloner og design i organisationer samt svar på tekniske spørgsmål, som kan hjælpe jer med at afdække jeres kunders behov.
  • En klækkelig henvisningsprovision af omsætningen går tilbage til jer

Vi er altid åbne for forslag til det samarbejde, der passer netop jeres bureau. Og én ting er sikker. Vi står klar til at løfte opgaver – store som små – med et engageret og serviceminded team med dybe specialkompetencer i Microsoft Office.

Branding Masterclass Managing Design Processes

Branding Masterclass er et eventkoncept udviklet af SkabelonDesign. Til hver Branding Masterclass inviterer vi ”best in class” indlægsholdere med et knivskarpt fokus på emnet for arrangementet. Til Branding Masterclass deltager både vores kunder, samarbejdspartnere og andre der intersserer sig for branding.

Det er gratis at deltage i Branding Masterclass og du kan netop nu sikre dig en plads til næste Branding Masterclass d. 3. oktober. Læs mere og tilmeld dig her.

 

Kontakt Birgitte Bjerregaard Dyg Sørensen for bureausamarbejde.
Vil du vide mere? Kontakt Birgitte

Du kan læse mere om, hvordan vi samarbejder med bureauer her

Eller ring til Birgitte Bjerregaard Dyg Sørensen
+45 31 32 52 47
[email protected]