Word Implementeringskonsulent søges

Kender du SkabelonDesign?

Du kender os måske uden at vide det. Over en 1,3 millioner brugere anvender dagligt vores løsninger, når de arbejder i Microsoft Office pakken. Vi er nemlig et konsulenthus, som skaber værdi for andre virksomheder ved at hjælpe dem med at implementere deres visuelle identitet i Microsoft Office programmerne og samtidig sikre en mere effektiv hverdag for alle virksomhedens medarbejdere.

Vi arbejder tæt sammen med vores søstervirksomhed, Templafy, og selvom vi er en dansk virksomhed med blot 52 ansatte, så er vi de største i verden på vores felt. Forretningen er i vækst, og nu tager vi næste store skridt og søger flere muskler til alle dele af forretningen. Vi har sat kursen mod en endnu mere international fremtid, hvor vi skal arbejde sammen med nogle af verdens største og bedste virksomheder. Skal du med på rejsen?

Vi søger lige nu en knivskarp implementeringskonsulent til vores Word Team, der udover at besidde et højt fagligt niveau, også evner at drive et projekt med udvikling af Wordskabeloner hele vejen fra opstart til overlevering.

Hvad skal du lave?

Som Word implementeringskonsulent skal du først og fremmest arbejde med opsætning af skabeloner på baggrund af design, som vi modtager fra vores kunder eller samarbejdspartnere. Det kunne være til rapporter, nyhedsbreve, publikationer, breve, notater, årsrapporter eller andre typer af dokumenter, som vores kunders medarbejdere laver tusindvis af hver eneste dag. I din hverdag vil du:

 • Udvikle Microsoft Wordskabeloner til vores mange gode kunder og designpartnere
 • Have en løbende dialog om Wordskabeloner og/eller tilknyttede softwareløsninger med kunder eller designpartnere
 • Konfigurere SkabelonDesign software med tilpasning af funktionalitet til kundens specifikke behov
 • Konfigurere løsninger i template og brand management løsningen, Templafy. (Læs mere om Templafy her: http://skabelondesign.dk/templafy/)
 • Implementere løsninger direkte hos kunden i samarbejde med vores projektledere
 • Deltage i opstartsmøder og workshops med kunder og designpartnere

På sigt vil dine arbejdsopgaver afhænge af dine kompetencer og personlige ambitioner, for vi er en virksomhed, der støtter vores medarbejdere i deres individuelle udvikling.

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

I SkabelonDesign får du 52 kolleger, hvor du bliver tilknyttet Word teamet, hvis primære fokus er at udvikle og konfigurere en bred vifte af løsninger i Word. Vores søsterselskab Templafy spiller en stor rolle i vores dagligdag. Templafy udvikler verdens førende Template Management løsning og udover at bo sammen med deres 140 dygtige medarbejdere, så er vi deres primære implementeringspartner.

Derudover kan du forvente en høj grad af frihed – frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag og til at efterspørge forbedringer eller forandringer. Vi lytter til dig – og vi kan godt lide, at du ikke nødvendigvis er ligesom alle andre.

Vi prioriterer sociale arrangementer såsom firmafodbold, løbeklub og fredagsbar, ligesom vi af og til tager ud og oplever verden sammen. Vi har været på workshop i Stockholm, spist østers i Paris og har netop været på firmaweekend i Barcelona. Når det er sagt, så er vi meget ambitiøse: Vi vil være verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer. Intet mindre.

Vores kontor er nyrenoveret og lækkert og ligger på Wilders Plads lige ned til Christianshavns kanal og restaurant Undici, hvor vi dagligt nyder vores frokostordning. Her er masser af lys og luft samtidig med, at vi er tæt på det hele – også metroen, kanalerne og byens centrum.

Hvem er du?

Du evner at være selvkørende som konsulent på et projekt, når vi udvikler løsninger til vores mange store danske og globale kunder. Det kan betyde flere opgaver på samme tid, men dit rolige overblik sørger for, at du leverer verdensklasses kvalitet hver eneste gang.

Din faglige profil:

 • Du har erfaring med at arbejde med store og/eller komplekse dokumenter i Word
 • Du har et godt kendskab til Office-pakken
 • Du har en grundlæggende forståelse for designpricipper
 • Du har teknisk flair
 • Du har et udpræget blik for struktur og ensartethed

Det er derudover en fordel hvis:

 • Du kan forstå dig på XML og VBA
 • Du forstår vigtigheden af at virksomhedens visuelle udtryk anvendes i alle typer af dokumenter
 • Du behersker dansk og engelsk på teknisk niveau, som benyttes i vores dagligdag i både skrift og tale

Din personlige profil:

 • Du er god til at kommunikere med kunder og samarbejdspartnere (både på dansk og engelsk)
 • Du er nysgerrig og opsøgende ift. ny viden og processer
 • Du er ansvarsbevidst og kan arbejde både selvstændigt og i teams
 • Du er positiv og med masser af gå-på-mod
 • Du kan lide at mærke, når deadline nærmer sig

Kan du nikke genkendede til de fleste af ovenstående stikord, så er du måske vores nye kollega. Bare rolig – du behøver ikke at kunne det hele, vi skal nok sørge for at give dig relevant træning.

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via dette link https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/view.php?id=37, gerne hurtigst muligt og senest den 2. august kl. 12. Vi regner med at afholde samtaler i uge 32-33. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Senior Project Manager Jesper Egon Jensen på [email protected], tlf. 5354 2939 eller CTO Morten Hald Mortensen på [email protected], tlf. 2972 1522.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 52 medarbejdere i Danmark på Wilders Plads på Christianshavn, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 1.300.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, som UBS, Deloitte og PwC, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.