Vi løser opgaver for verdens største advokatfirma!

 

Vi har sagt det før: Templafy er en G-E-N-I-A-L løsning til at håndtere de tusindvis af dokumenter, præsentationer og e-mails, der hver dag flyver rundt i enhver virksomhed. Hvem vil ikke gerne have at medarbejderne er effektive og har adgang til det materiale de har brug for? Hvem ønsker ikke at sikre at disclaimers og juridisk information altid er korrekt og opdateret? Og hvem vil ikke gerne effektivisere sagsbehandlingen?

For advokatfirmaer er sagsbehandling vigtigt og et sagsbehandlingssystem er derfor essentielt, for at sikre pålidelige arbejdsgange. Men advokater bruger også flittigt Word (se f.eks. udvalgte resultaterne fra vores Epinion-undersøgelse, som vi snart offentliggør, her) og ofte har de brug for informationer fra deres sagsbehandlingssystem i Word. Og det er der SkabelonDesign kommer ind i billedet.

Vi kan nemlig integrere til de en række af de mest hyppigt anvendte dokumenthåndteringssystemer, som advokatfirmaer ofte bruger. Vi har partnerskab med iManage og vi arbejder tæt sammen med NetDocuments. Og vi får flere og flere kunder, som ønsker integration mellem netop disse systemer og en skabelonløsning i Word.

Som eksempel kan vi nævne verdens største advokatfirma, Dentons har over 13.000 ansatte fordelt over hele verdenen og de får nu adgang til Templafy. Og Dentons er faktisk ikke det eneste advokatfirma, der kan se fordelene ved Templafy. Templafy’s kundebase omfatter allerede flere af de verdensomspændende revisionsfirmaer (kendt som the Big Four) og nogle af verdens mest anerkendte advokatfirmaer  – medlemmerne af den såkaldte ’Magic Circle’, samt andre globale virksomheder inden for en bred vifte af brancher i alle dele af verden.

For advokatvirksomheder kan vi udover iManage og NetDocuments også integrere til Unik Advosys og Navokat. Og anvender I et femte system vil vi sandsynligvis også kunne hjælpe dig.

Vil du gerne vide mere om Templafy, så læs mere her eller kontakt os på [email protected].