Vi har rundet 1 million daglige brugere!

Der er noget vi gerne vil fejre og dele: Vi har rundet 1 million daglige brugere af vores løsninger! Det har vi lavet en lille video om – naturligvis skabt 100% i PowerPoint! Se den herover.

Hos SkabelonDesign har vi flere ting at glæde os over – vi har mange brugere, mange nye spændende kunder, nye samarbejdspartnere, flere integrationer til andre systemer, flere nye kollegaer. Der er mange måder at fejre det på. Vi har valgt at give os selv en revitaliseret visuel identitet.

Vi arbejder hver dag med implementering af visuel identitet og nu er det altså blevet tid til at kigge indad.

Det er ikke en ny visuel identitet – den er revitaliseret. Forhåbentlig kan du stadig genkende os. Vi har opdateret vores logo, introduceret nye farver, fået et nyt dynamisk grafisk element, som vi kalder grid dot”; den er ”prikken over i’et” – bogstaveligt og billedligt. Grid dot symboliserer samtidig kernen i det vi laver. Nemlig at sætte rammerne for designet, at sikre præcision og brugervenlighed, der sparer brugerne for tid.

Vi har været hele vejen rundt – og er glade for resultatet, der bedre afspejler, hvem SkabelonDesign er anno 2018.

Vi er stadig eksperter i implementering af visuel identitet. Vi leverer stadig Brand Management og Productivity Tools i verdensklasse. Og vi har fortsat en vision om at være verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer.

Vi udvikler os, og har forsøgt at afspejle det i vores revitaliserede identitet, som understøtter vores missions to fokusområder:

1) Implementering af kundernes visuelle identitet

2) effektivisering af hverdagen for vores brugere.

Vi arbejder konstant på at udvikle værktøjer, der løser vores kunders udfordringer og vi undersøger og dokumenterer anvendelsen af dokumenter og præsentationer for at finde løsninger på, hvordan den enkelte bruger, kan blive mere effektiv. Og med mere end 1 million daglige brugere har vi både nogle spændende muligheder for, men også en forpligtelse til, at lave ting, som vores brugere bliver glade for.

Vi forstår værdien af den visuelle identitet og vi ved, hvordan den bedst implementeres i brugernes hverdag, når de skal lave dokumenter, præsentationer og mails.

Se selv præsentationen herover, hvor vi præsenterer vores revitaliserede identitet og på vores hjemmeside, hvor vi den nye identitet for alvor kommer i spil.