To Enterprise Account Managers søges

Kender du SkabelonDesign?

Du kender os måske uden at vide det. Over 1,3 millioner brugere anvender dagligt vores løsninger, når de arbejder i Microsoft Office pakken. Vi er nemlig et konsulenthus, som skaber værdi for andre virksomheder ved at hjælpe dem med at implementere deres visuelle identitet i Microsoft Office programmerne og samtidig sikre en mere effektiv hverdag for alle virksomhedens medarbejdere.

Vi arbejder tæt sammen med vores søstervirksomhed, Templafy, og selvom vi er en dansk virksomhed med blot 57 ansatte, så er vi de største i verden på vores felt. Forretningen er i vækst, og nu tager vi næste store skridt og søger flere muskler til alle dele af forretningen. Vi har sat kursen mod en endnu mere international fremtid, hvor vi skal arbejde sammen med nogle af verdens største og bedste virksomheder. Skal du med på rejsen?

Vi søger lige nu to Enterprise Account Managers med teknisk flair, som skal bidrage til at styrke vores position på markedet yderligere, og måske du er én af dem.

Hvad skal du lave?

Dine primære arbejdsopgaver vil være at sælge softwareløsninger og konsulentydelser til nye og eksisterende kunder, og du vil være ansvarlig for din egen portefølje af kunder med henblik på at fastholde og videreudvikle kundeforholdet. Dine opgaver vil spænde bredt, men vil primært omfatte:

 • Opsøgende salg af SkabelonDesign software og konsulentydelser
 • Afholde salgsmøder for kunder, som du selv har opsøgt eller som vores to mødebookere har booket til dig. Disse møder afholdes både på dansk og på engelsk.
 • Udarbejde tilbud
 • Vedligeholdelse af eksisterende kundeforhold, herunder mersalg og krydssalg i rollen som kundeansvarlig for en række kunder på det danske marked
 • Deltagelse i afholdelse af events for kunder og opfølgning på potentielle kunder
 • Samarbejde med produktionsteam om overdragelse og igangsætning af opgaver og statusafgivelse til kunder, samt deltagelse i opstarts/statusmøder i projektforløbet

På sigt vil dine arbejdsopgaver afhænge af dine kompetencer og personlige ambitioner, for vi er en virksomhed, der støtter vores medarbejdere i deres individuelle udvikling.

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

I SkabelonDesign får du 57 kolleger, hvor du bliver tilknyttet Sales & Marketing teamet, hvis primære fokus er at sørge for en stabil strøm af indkomne opgaver til vores produktionsteam og samtidig sikre vores synlighed på markedet. Vores søsterselskab Templafy spiller en stor rolle i vores dagligdag. Templafy udvikler verdens førende Template Management løsning og udover at bo sammen med deres 140 dygtige medarbejdere, så er vi deres primære implementeringspartner.

Derudover kan du forvente en høj grad af frihed – frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag og til at efterspørge forbedringer eller forandringer. Vi lytter til dig – og vi kan godt lide, at du ikke nødvendigvis er ligesom alle andre.

Vi prioriterer sociale arrangementer såsom firmafodbold, løbeklub og fredagsbar, ligesom vi af og til tager ud og oplever verden sammen. Vi har været på workshop i Stockholm, spist østers i Paris og har netop været på firmaweekend i Barcelona. Når det er sagt, så er vi meget ambitiøse: Vi vil være verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer. Intet mindre.

Vores kontor er nyrenoveret og lækkert og ligger på Wilders Plads lige ned til Christianshavns kanal og restaurant Undici, hvor vi dagligt nyder vores frokostordning. Her er masser af lys og luft samtidig med, at vi er tæt på det hele – også metroen, kanalerne og byens centrum.

Se denne video, såfremt du vil have et indtryk af arbejdsliv og mennesker i SkabelonDesign.

Hvem er du?

Du er selvkørende og formår at administrere din egen tid med fokus på dine salgsaktiviteter og pipeline. Du kommer ligeledes gerne med input, der kan skabe merværdi for SkabelonDesign og vores kunder. Der stilles ingen specifikke krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men du skal have erfaring med opsøgende salg.

Derudover er følgende kompetencer er vigtige for os:

 • Du er seriøs, tillidsvækkende og har et medfødt ”opsøgende salgsgen”
 • Du har teknisk flair og sætter dig nemt ind i ny software
 • Du har forståelse for Branding/Brand Management
 • Du kan tale og forhandle med marketing-, kommunikations- og IT-chefer
 • Du har gode kommunikative evner på dansk og engelsk – mundtligt og skriftligt
 • Du er serviceminded og vil strække dig langt for kunderne og dine kolleger

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via dette link https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/view.php?id=40 senest den 21. oktober 2019 kl. 12. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Sales & Marketing, Kim Kisbye på [email protected], tlf. 2556 9912.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 57 medarbejdere i Danmark på Wilders Plads på Christianshavn, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 1.300.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, som UBS, Deloitte og PwC, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.