Hvordan kan man sikre bedre tilgængelighed i dokumenter?

D. 23. september 2018 trådte et nyt EU-direktiv i kraft, der har til formål at give synshæmmede bedre mulighed for at få oplæst indhold på websites. Derfor er offentlige virksomheder nu forpligtede til at sikre tilgængelighed i dokumenter, der ligger på virksomhedens hjemmesider. Blandt kravene er, at synshæmmede skal kunne tilgå PDF-filer og med en skærmlæser få læst filen korrekt og meningsfuldt op.

Som offentlig virksomhed kan det virke uoverskueligt at sikre, at alle filer på hjemmesiden følger det nye direktiv. Hvordan sikrer du, at det skærmlæserprogram, som synshæmmede anvender oplæser al tekst korrekt? Og hvordan sikrer du, at oplæsningen er af høj kvalitet og giver mening for den synshæmmede?

Vi har udviklet en løsning, der hjælper dig med at håndtere dette, og gør det nemt for virksomheder at følge det nye direktiv.

AccessibilityChecker er unik, da det både identificerer og giver dig mulighed for at rette de fejl, der er i dine Word dokumenter.

Værktøjet er ekstremt brugervenligt, og gør det muligt for alle medarbejdere at kontrollere og rette Word dokumenter, så de giver en meningsfuld oplæsning, og overholder det nye EU-direktiv.

Få mere information om AccessibilityChecker og se en demonstration af løsningen her