Test & Usability Consultant søges (deltid – 10-15 timer)

Kender du SkabelonDesign?

Du kender os måske uden at vide det. Over en 1,3 millioner brugere anvender dagligt vores løsninger, når de arbejder i Microsoft Office pakken. Vi er nemlig et konsulenthus, som skaber værdi for andre virksomheder ved at hjælpe dem med at implementere deres visuelle identitet i Microsoft Office programmerne og samtidig sikre en mere effektiv hverdag for alle virksomhedens medarbejdere.

Vi arbejder tæt sammen med vores søstervirksomhed, Templafy, og selvom vi er en dansk virksomhed med blot 52 ansatte, så er vi de største i verden på vores felt. Forretningen er i vækst, og nu tager vi næste store skridt og søger flere muskler til alle dele af forretningen. Vi har sat kursen mod en endnu mere international fremtid, hvor vi skal arbejde sammen med nogle af verdens største og bedste virksomheder. Skal du med på rejsen?

Vi søger lige nu en detaljeorienteret Test- & Usability Consultant, som kan være med til at sikre, at vi altid leverer verdensklasse kvalitet til vores kunder.

Hvad skal du lave?

Du skal hjælpe os med at teste de løsninger, vi udvikler til vores kunder – herunder sikre, at kundernes designretningslinjer overholdes. Dine opgaver vil spænde bredt, men vil primært omfatte:

 • Test af vores eget udviklede software til Office-pakken i forhold til funktionalitet og usability
 • Test af skabeloner (MS Office, OpenOffice, Pages etc.) med variabel kompleksitet
 • Kvalitetssikring af designet og opsætningen af skabeloner, dokumenter og præsentationer
 • Udarbejdelse af brugervejledninger både skriftligt og screen cast
 • Ad hoc kontorarbejde, eksempelvis oprydning i mindre omfang

På sigt vil dine arbejdsopgaver afhænge af dine kompetencer og personlige ambitioner, for vi er en virksomhed, der støtter vores medarbejdere i deres individuelle udvikling.

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

I SkabelonDesign får du 52 kolleger, hvor du bliver tilknyttet services teamet, hvis primære fokus er at sikre en høj kvalitet og standard i vores leverancer. Vores søsterselskab Templafy spiller en stor rolle i vores dagligdag. Templafy udvikler verdens førende Template Management løsning og udover at bo sammen med deres 140 dygtige medarbejdere, så er vi deres primære implementeringspartner.

Derudover kan du forvente en høj grad af frihed – frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag og til at efterspørge forbedringer eller forandringer. Vi lytter til dig – og vi kan godt lide, at du ikke nødvendigvis er ligesom alle andre.

Vi prioriterer sociale arrangementer såsom firmafodbold, løbeklub og fredagsbar, ligesom vi af og til tager ud og oplever verden sammen. Vi har været på workshop i Stockholm, spist østers i Paris og har netop været på firmaweekend i Barcelona. Når det er sagt, så er vi meget ambitiøse: Vi vil være verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer. Intet mindre.

Vores kontor er nyrenoveret og lækkert og ligger på Wilders Plads lige ned til Christianshavns kanal og restaurant Undici, hvor vi dagligt nyder vores frokostordning. Her er masser af lys og luft samtidig med, at vi er tæt på det hele – også metroen, kanalerne og byens centrum.

Hvem er du?

Der stilles ingen specifikke krav til din uddannelsesmæssige baggrund eller eventuelle igangværende uddannelse, men det er et must, at du er tryg ved at arbejde med software. Du synes, det er sjovt at arbejde gennemgående grundigt og er grafisk detaljeorienteret. Derudover er du fortrolig med at anvende MS Office-pakken.

Derudover gør følgende sig gældende for dig:

 • Du er bruger af MS Office-pakken
 • Du har forstand på software
 • Du er god til at formidle på skrift og kan kommunikere kort og præcist
 • Du er stabil, hjælpsom, omhyggelig og effektiv
 • Du sætter brugervenlighed i højsædet
 • Du kan arbejde 10-15 timer pr. uge fordelt på 2-3 dage i løbet af ugen
 • Du taler og skriver både dansk og engelsK

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via dette link https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/view.php?id=36, gerne hurtigst muligt og senest den 28. juni kl. 12. Vi regner med at afholde samtaler i uge 27-28. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Project Manager, Dennis Antoni Mark på [email protected] eller tlf. 3117 7783.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 52 medarbejdere i Danmark på Wilders Plads på Christianshavn, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 1.300.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, som UBS, Deloitte og PwC, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.