Templafy udnævnt som ”game changer”

Vi er stolte over vores søstervirksomhed Templafy, der for nyligt er udnævnt som “game changer” af Forbes. Under overskriften ”Five European Startups Changing The Way Businesses Work” nævnes Templafy som 1 ud af 5 europæiske start-ups, der hjælper store og etablerede virksomheder med at løse konkrete udfordringer.

Med ord som ”…shaking up the way companies do business” og “changing the way companies work across their different offices” beskrives Templafy som en virksomhed, der er værd at holde øje med. Læs hele artiklen her.

Som Templafys danske implementeringspartner, er vi i SkabelonDesign naturligvis stolte over de flotte ord. Templafy er den eneste løsning af sin art og værdien er til at få øje på. En række store danske virksomheder har allerede besluttet sig for Templafy, herunder Maersk Group, PANDORA, VELUX, Coloplast, Aller, Syddansk Universitet, Aarhus Universitet, samt en lang række både store og små virksomheder. Den mindste kunde har 10 brugere og den største har over 150.000 brugere.

Måske skal I også overveje Templafy? Læs mere på på vores hjemmeside