Templafy sikrer et ensartet udtryk af vores brand på tværs af organisationen og lande

For den store danske smykkevirksomhed PANDORA, der sælger sine smykker globalt, er et ensartet brand ekstremt vigtigt.

Det var dog tidligere vanskeligt at sikre, at medarbejdere anvendte on-brand skabeloner og billeder, når de udarbejdede dokumenter og præsentationer på både pc og Mac.

PANDORA havde brug for en løsning til at styre og strømline den måde, hvorpå medarbejderne bruger PANDORA’s brand på tværs af alle organisatoriske enheder, lande og på alle enheder. Og en løsning hvor medarbejderne nemt kunne få adgang til alt, hvad de havde brug for til at udarbejde dokumenter og præsentationer, som var on-brand. Templafy var den løsning, de savnede.

SkabelonDesign har spurgt Kristian Lysgaard, som var Director, Corporate Communications hos PANDORA, om han kan beskrive og svare på blandt andet hvilke fordele, som han vil fremhæve ved Templafy.

Her er de spørgsmål, som vi stillede ham og hans svar:

Hvordan har Templafy ændret måden som medarbejderne i PANDORA arbejder med dokumenter og præsentationer på?

“Templafy har gjort det meget nemmere for både den enkelte medarbejder og for os, der administrerer løsningen. For medarbejderne har det betydet, at både pc og Mac brugere har kunne bruge vores skabeloner, hvilket ikke var tilfældet før. Og de har været sikre på, at det er den seneste godkendte version, de bruger, og endelig at det har været helt integreret i vores Office-pakke. Det har været en kæmpe gevinst. Samtidig har vi, der administrerer løsningen, haft et brugervenligt interface, hvor vi med det samme kan ændre og tilføje globale ændringer. Det er ret stærkt!”.

Hvorfor vil du anbefale Templafy til andre med ansvar for Branding og Corporate Communications?

“For os har Templafy været løsningen på en række spørgsmål om, hvordan vi forholdsvis simpelt kan sikre et ensartet udtryk af vores brand på tværs af organisationen og lande. Det har været simpelt for både os, der administrerer, og dem, der skal bruge det i det daglige til at lave dokumenter eller præsentationer. Den afgørende fordel er, at Templafy er nemt for brugerne at bruge, og at de kan stole på, at det de laver er i overensstemmelse med vores brand”.

Hvilke fordele er de væsentligste for PANDORA i arbejdet med Templafy?

“Nemt at bruge for medarbejderne og fuld tillid til, at det er de nyeste informationer og i overensstemmelse med vores brand. Det er afgørende for, at medarbejderne vil bruge løsningen”, svarer Kristian Lysgaard.

Læs mere om Templafy.