Teknisk implementeringskonsulent søges (deltid, 20-25 timer)

Kender du SkabelonDesign?

Måske du kender os uden at vide det, hvis du er en af de cirka 1 million brugere, som dagligt anvender vores softwareløsninger, når de arbejder i Microsoft Office Pakken. Vi er nemlig en forretning, som skaber værdi for andre virksomheder ved at hjælpe dem med at implementere deres visuelle identitet i Microsoft Office programmerne. Vi arbejder tæt sammen med vores søstervirksomhed, Templafy, som står bag verdens førende template management løsning til Office, og udvikler også vores egne softwareløsninger. Selvom vi er en dansk virksomhed med blot 47 ansatte, så er vi de største på vores felt i verden. Du har nu mulighed for at få et virkeligt attraktivt og udfordrende deltidsjob i en spændende virksomhed med høj medarbejdertilfredshed.

Hvad skal du lave?

Du skal være vores næste sværvægter i teknisk problemløsning internt såvel som eksternt. Du vil komme til at kommunikere meget, både over telefon men også via mail, chat og kundemøder. Dine opgaver vil spænde bredt, men vil primært omfatte:

  • Support til vores kunder med tekniske udfordringer
  • Support til vores kunder ifm udrulning af vores software
  • Konfiguration og support af vores software til eksisterende og nye kunder
  • Fejlsøgning, validering, test og rapportering af fejl
  • Opbygning og vedligeholdelse af teknisk dokumentation på vores support site

På sigt vil dine arbejdsopgaver afhænge af dine kompetencer og personlige ambitioner. Vi er en virksomhed, der støtter vores kolleger i individuel udvikling, og vi er altid lydhøre.

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

I virkeligheden er vi to virksomheder, for vores søsterselskab Templafy spiller en stor rolle i vores dagligdag. Templafy udvikler verdens førende template løsning og udover at bo sammen med deres 100 dygtige medarbejdere, så er vi deres primære implementeringspartner. Du får 47 kolleger hos SkabelonDesign, hvoraf du bliver tilknyttet udvikling- og supportteamet, som pt. har 9 medlemmer.

Derudover kan du forvente en høj grad af frihed – frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag og frihed til efterspørge forbedringer eller forandringer. Vi lytter til dig – og vi kan egentlig godt lide, at du ikke nødvendigvis er ligesom alle andre.

Vi kan også godt lide at lave hyggelige ting sammen, som ikke behøver at have det mindste at gøre med Microsoft Office eller visuel identitet. Vi har både været på firma workshop i Stockholm, på pizzabage-dag i København og slubret østers i Paris – og rejser i øvrigt til Barcelona i begyndelsen af maj. Når det er sagt, så er vi meget ambitiøse: Vi vil være verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer. Intet mindre.

Hvem er du?

Du er som person serviceminded, detaljeorienteret og har en god teknisk forståelse for både hardware og software. Du har en naturlig interesse for nye teknologier. Du er måske en gamer nørd, som bygger sin egen computer, eller du sidder og konfigurerer en Linux distro til din Raspberry Pi. Du er god til at dokumentere dit arbejde, og du arbejder struktureret og har kendskab til versionsstyring. Og så skal du helst kunne fordele din 20-25 timers arbejdsuge på 4 af ugens hverdage.

Du er derudover:

  • Windows superbruger
  • Microsoft Office superbruger
  • Solidt kendskab til hardware og dets samspil med software
  • Flydende i dansk og engelsk på skrift og i tale
  • Det er en fordel, hvis du kender til Zendesk, Office Online/SharePoint, Slack, Azure, Git.

Vi har ingen krav til uddannelse og modtager gerne ansøgninger fra nyuddannede. Det vigtigste er, at du kan se dig selv, dine kompetencer og dine interesser i ovenstående kvalifikationer.

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via dette link  https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/view.php?id=32 senest den 30. april 2019 kl. 12. Vi regner med at afholde samtaler i uge 19. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Products, Martin Rafn Møller på [email protected] eller 22 44 91 28.

Vi glæder os til at høre fra dig!

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 47 medarbejdere i Danmark på Wilders Plads, Christianshavn hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 1.000.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Novozymes, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.