Studiejob: Udvikler til SkabelonDesign (15-20 timer)

Vil du have et udfordrende studiejob, som udvikler dig fagligt og giver dig et stærkt og konkurrencedygtigt CV?
Vil du udvikle og implementere løsninger til nogle af Danmarks og verdens største virksomheder?
Kunne du tænke dig en hverdag i et skarpt team med høj medarbejdertilfredshed og et sjovt og udviklende miljø (se vores video)?

I denne video kan du møde nogle af dine måske kommende kolleger og få en fornemmelse af, hvad SkabelonDesign er for en arbejdsplads:

Det, vi laver, er der ikke mange andre i verden, der laver. Vi er first movers på markedet for brand management. Men vi har ikke kun unikke opgaver og de nyeste teknologier, vi har også et meget unikt arbejdsmiljø,” fortæller Head of Products, Martin Rafn.

Hvad skal du lave?

 • Kundedrevet udvikling, som ofte unik funktionalitet, som ikke kan håndteres i Office pakken som standard.
 • Viderudvikling og vedligeholdelse af vores egen add-in platform i Office.
 • Samarbejde i et lille men tæt team af udviklere, og koordinere med vores konsulenter og projektledere.

Hvad kan vi tilbyde

Du får 43 kolleger og bliver en del af et stærkt udviklingsteam på en sund arbejdsplads med en uformel kultur. Her er plads til forskellighed og hyggelige sociale arrangementer – samtidig med at vi opererer på et højt fagligt niveau med et stort engagement i kundernes situation. Fra første dag støtter dine erfarne kolleger dig og hjælper dig godt fra start.

Vi giver plads til dine studier og støtter dig i din udvikling, og jeg er ret sikker på, at nye kolleger synes, det er et godt og specielt miljø, vi har. Vi sætter en ære i, at det både skal være en professionel og sjov arbejdsdag,” fortsætter Martin.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at:

 • Du kan TypeScript og har grundlæggende forståelse for C# og React
 • Du kender ”best practice” i forhold til programmering og er klar på agil udvikling
 • Du er rutineret bruger (eller superbruger) af Microsoft Office pakken
 • Du er rutineret bruger af Windows (vi kører Windows 10)
 • Du er stabil, hjælpsom, omhyggelig, detaljeorienteret og effektiv
 • Du er teknisk minded og teknik interesseret
 • Du sætter brugervenlighed i højsædet
 • Du kan arbejde 15-20 timer pr. uge fordelt på 2-3 dage

Du skal have en naturlig interesse for nye teknologier og være nysgerrig og serviceminded. Men du skal også kunne arbejde med problemstillinger på en fornuftig og gennemskuelig måde for vores kunder,” slutter Martin, der ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist og henvendelse

Vi har travlt med en række spændende projekter, så send din ansøgning snarest muligt, men senest den 14. maj 2018 kl. 12. Ansøgning og CV uploades via dette link: https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 72 47 – spørg efter Martin Rafn Møller – Head of Products.

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 43 medarbejdere i Danmark på Østergade 36 i midten af København, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har ca. 1.100.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Novozymes, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.