Spar tid, proces og penge på årsrapporten

Vi sætter rekord i antallet af årsrapporter – i år har vi arbejdet med følgende nye kunder: Lundbeck, BioPorto, Movia, Dansk Retursystem, Arkil og DFDS. Vi har ligeledes fortsat samarbejdet med TDC, DSB, North Media og BoConcept. Årsrapporterne, som vi samarbejder med kunder og deres designbureauer om at lave, er efterhånden en stærk løsning, som sikrer, at virksomhederne sparer både tid, penge og bekymringer undervejs i processen. Vi er nu oppe på 16 virksomheder, der har valgt at benytte vores unikke løsning til at producere årsrapporter i en smidig intern proces og med et korrekt visuelt udtryk.

Vælger I at producere årsrapporten via vores værktøj, som udelukkende baseres på Excel og Word, kan I holde hele processen in-house. Designet kan I enten selv lave, eller I kan få hjælp fra en af vores dygtige designpartnere, som ved, hvordan der designes til årsrapporter og Office-pakken.

Vi står bag en række årsrapporter og er stolte af resultaterne. Bl.a. er det os, der har udarbejdet skabelon og værktøjer til udarbejdelsen af TDC’s årsrapport 2014 samt implementeret designet, som Bysted står bag. TDC vandt PwC’s regnskabspris C20 i 2015 for 2014 rapporten. Se et eksempel på den netop offentliggjorte 2015 rapport hér.

Se eksempler på, hvem vi ellers har hjulpet med årsrapporten, færdige årsrapporter og læs mere om processen på aarsrapporter.dk