SkabelonDesigns søster-virksomhed, Templafy, rejser 100 mio. kr. i ny kapital

Vores søsterselskab Templafy, som vi hjælper med at implementere til alle danske kunder, har fået tilført 100 millioner kroner i kapital. De nye investorer er amerikanske Insight Venture Partners og engelske Dawn Capital. Templafys første investor, SEED Capital samt andre eksisterende private investorer deltager også i denne investeringsrunde.

Templafy er en platform, der sikrer, at de tusindvis af dokumenter præsentationer og mails, der hver dag produceres af medarbejdere i store virksomheder, ser ud som de skal, og som gør det hurtigere for medarbejderne at lave dokumenter og præsentationer.

Som Templafy Certified Partner og søstervirksomhed markerer investeringen også en milepæl for SkabelonDesign. Templafy er allerede en integreret del af vores produktkatalog og en stor del af SkabelonDesigns kunder har allerede en Templafy-løsning. Templafy udvikler og forbedrer softwaren løbende, mens vi sørger for at udvikle og tilpasse skabeloner og implementere løsningen hos vores kunder.

Templafys CEO, Jesper Theil Eriksen, siger om investeringen: ”Vores produkt skaber synlig og målbar værdi for vores kunder, og at vi så hurtigt er blevet etableret internationalt, viser, at Templafy har en vigtig plads i økosystemet omkring enterprise software. Vores kunder forstår vigtigheden af konsistent brug af deres brand og effektiv udarbejdelse af dokumenter i et fremtidssikret system, hvilket er grunden til, at de vælger Templafy.”

Templafys første investor, SEED Capital, siger om investeringen: ”Templafy er blevet valideret yderligere ved at tiltrække globale kunder såvel som Insight Venture Partners og Dawn som nye investorer. Insight og Dawn kender det her space særdeles godt og vil bane vejen for en øget tilstedeværelse på det engelske samt amerikanske marked. Det er uhyre sjældent at en dansk virksomhed tiltrækker en amerikansk fond som Insight og det er en kæmpe blåstempling af virksomheden”.

De oprindelige fem stiftere af Templafy, Henrik Printzlau, Christian Lund, Morten Hald Mortensen, Jakob Bjersing og Jeppe Schytte-Hansen er i høj grad fortsat involveret i Templafy.

Se hele pressemeddelelsen fra Templafy her og bliv klogere på mulighederne med en Templafy-løsning her.