SkabelonDesign og Templafy – hvem er hvem?

Først var der SkabelonDesign og så kom Templafy, men hvordan er det nu lige det hele hænger sammen? Det er gået op for os, at vores kunder ofte bliver lidt forvirrede over det indbyrdes forhold mellem SkabelonDesign og Templafy. Det er der ingen grund til, derfor prøver vi at kaste lidt lys over det hele her.

Som mange andre store virksomheder startede det hele i et lille lokale med skrå vægge tilbage i 2004. SkabelonDesign startede med at tre gode venner fik en ide baseret på et mix af kompetencer og erfaringer med henholdsvis design, strategi og udvikling, og siden da er SkabelonDesign vokset til det vi er i dag – og vores søstervirksomhed Templafy er kommet til. I dag er vi 65 i alt – fordelt på 35 medarbejdere i SkabelonDesign og 30 medarbejdere i Templafy.

”Hvem laver så hvad? ”, er naturligt nok det næste spørgsmål, og svaret er enkelt: Templafy laver Templafy løsningen – en unik fremtidssikret skabelonløsning som strømliner alle virksomhedens forretningsdokumenter og tilfører brugerne en masse produktivitet i hverdagen – og SkabelonDesign laver konsulentydelser og komponenter til at styre den visuelle identitet og effektivisere arbejdet med Office dokumenter og præsentationer – kort fortalt. Det vil altså sige, at vi hos SkabelonDesign laver alt det vi altid har gjort, altså skabeloner og software til Office. Faktisk vil du som Templafy kunde eller samarbejdspartner i Danmark altid tale med SkabelonDesign – selvom det handler om en Templafy løsning. SkabelonDesign er den eneste Templafy Certified Partner i Danmark. Men vi ser det som vores fornemmeste opgave at gøre det så enkelt som muligt for dig, så du ikke skal bruge tid på at tænke over det. Vi vil nemlig hellere have du bruger din tid på, at arbejde med at få så meget som muligt ud af den løsning vi har leveret til din virksomhed – til gavn for alle brugerne.

”Men hvorfor er I så to virksomheder? ”, tænker du nok… Det er der flere grunde til, men de mest åbenlyse er følgende. Dengang ideen til Templafy opstod, stod det hurtigt klart at, hvis det virkelig skulle blive til noget var der brug for eksterne investorer for at skalere potentialet – ligeledes til at gøre løsningen til det naturlige valg indenfor styring af skabeloner og content i Microsoft Office – på globalt plan. Som et led i denne proces blev Templafy udskilt som et selvstændig selskab med de samme partnere som i SkabelonDesign, men også med nye eksterne investorer (SEED Capital, Sunstone Capital, Jesper Theil Eriksen og Preben Damgaard). Det er derfor vi kalder Templafy for vores søsterselskab.

I Danmark er samarbejdet mellem de 2 forretninger tæt og vi sørger for at tale sammen og hjælpe hinanden – til gavn for kunderne og brugerne. Vi oplever ofte at samarbejdet mellem de 2 forretningers spidskompetencer får meget positiv respons fra kunderne – uanset om kunderne er på udkig efter en samarbejdspartner eller en leverandør indenfor udvikling og opsætning af skabeloner eller løsninger indenfor Template Management og Brand Management.