Se årsrapporter på din tablet eller telefon

Hos SkabelonDesign har vi nu vores egen app. Den hedder aarsrapporter.dk og kan findes i App Store og Google Play. Og I kan også få jeres egen app.

Hvis du henter app’en til din telefon eller tablet vil du kunne kigge nærmere på nogle af de årsrapporter, vi hjælper vores kunder med at lave i Word og Excel. Vi vil rigtig gerne vise, hvad der er muligt, når årsrapporten laves i Office-pakken og vi er sikre på, at du bliver positivt overrasket.

Det endelige resultat af en rapport lavet i Word, kan sagtens leve op til en rapport lavet i InDesign. TDC vandt i 2015 PWCs regnskabspris C20+ for deres 2014 årsrapport. En rapport lavet i Word. I den forbindelse lød det bl.a. fra dommerkomiteen: ”Vinderen har udarbejdet en meget indbydende årsrapport”.

Ud over et visuelt flot resultat, betyder en årsrapportløsning i Word og Excel også besparelser i tid og omkostninger, da hele processen foregår in-house. Læs mere om at lave årsrapporter i Word og Excel på aarsrapporter.dk.

Appen er lavet i samarbejde med Napp, som ligeledes kan hjælpe med at producere en app til jeres rapporter eller andre dokumenter, der giver mening at se på en tablet eller telefon med muligheder for at søge, zoome, indeksere osv. Kontakt os gerne for at få partnerpriser på udviklingen af jeres egen app.