Salgskonsulent til mødebooking søges (Business Development Representative)

Kender du SkabelonDesign?

Måske du kender os uden at vide det, hvis du er en af de cirka 1 million brugere, som dagligt anvender vores software-løsninger, når de arbejder i Microsoft Office Pakken. Vi er nemlig en forretning, som skaber værdi for andre virksomheder ved at hjælpe dem med at implementere deres visuelle identitet i Microsofts Office programmerne. Derudover hjælper vi dem med at øge produktiviteten, når medarbejderne laver dokumenter og præsentationer med en hurtig return on investment.

Vores vigtigste produkt udvikles af vores søsterselskab Templafy, men vi udvikler og sælger også vores egen software og konsulentydelser. Selvom vi er en dansk virksomhed med blot 46 ansatte, er vi de største på vores felt i verden.

Hvad skal du lave?

Som Business Development Representative skal du booke møder af høj kvalitet, som vores kundeansvarlige kan konvertere til ordrer. Det er primært Templafy, du skal sælge, men du skal have en dyb forståelse for hele vores produktpalette og vores verdensklasse konsulentydelser. Alle størrelser af virksomheder og alle brancher har brug for vores ydelser, og du får selv ansvaret for at identificere og opsøge de mest interessante emner via telefon og mail. Alle de emner, du kontakter, har som udgangspunkt behov for vores produkter, og du vil opleve en høj grad af accept og forståelse for dit budskab om bedre styring af kundernes visuelle identitet eller øget effektivisering.

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

I virkeligheden er vi to virksomheder, for vores søsterselskab Templafy spiller en stor rolle i vores dagligdag. Templafy udvikler verdens førende template løsning og udover at bo sammen med deres 90 dygtige medarbejdere, så er vi deres primære implementeringspartner. Du får 46 kolleger hos SkabelonDesign, hvoraf du bliver tilknyttet salgs- og marketingteamet, som pt. har 6 medlemmer.

Derudover kan du forvente en høj grad af frihed – frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag og frihed til efterspørge forbedringer eller forandringer. Vi lytter til dig – og vi kan egentlig godt lide, at du ikke nødvendigvis er ligesom alle andre.

Vi kan også godt lide at lave hyggelige ting sammen, som ikke behøver at have det mindste at gøre med Microsoft Office, salg eller visuel identitet. Vi har både været på firma workshop i Stockholm, på pizzabage-dag i København og slubret østers i Paris – blot for at nævne et par ting. Når det er sagt, så er vi meget ambitiøse: Vi vil være verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer. Intet mindre

Hvem er du?

Du skal være drevet af at booke det næste møde, opfylde dit ugentlige mål og få den medfølgende bonus. Du skal være en ægte hunter med et udpræget konkurrence-gen, hvor antallet af telefonsamtaler og bookede møder er det, der driver dig. Vores nuværende og potentielle kunder er primært blandt Danmarks 1.000 største virksomheder og din indsats i salgsprocessen er vigtig for vores evne til at tiltrække flere kunder.

Du skal have en evne til at omsætte kundens behov til et fængende budskab, der sælger vores produkter og ydelser.

Du skal have erfaring med mødebooking i virksomheder, der sælger Business to Business produkter eller konsulentydelser – gerne af teknisk karakter eller software. Du skal være vant til at arbejde i et CRM system, f.eks. SalesForce.

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via dette link https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/ senest den 18. januar kl. 12. Vi regner med at afholde samtaler i uge 4 og 5. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Sales and Marketing, Kim Kisbye på [email protected] eller 25 56 99 12, alternativt HR Manager, Thanya Bryndum Hoff-Lund, på tlf. 70 20 72 47.

Vi glæder os til at høre fra dig!

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 46 medarbejdere i Danmark på Wilders Plads, Christianshavn hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 1.000.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Novozymes, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.