Projektleder søges

Kender du SkabelonDesign?

Du kender os måske uden at vide det. Over en 1,3 millioner brugere anvender dagligt vores løsninger, når de arbejder i Microsoft Office pakken. Vi er nemlig et konsulenthus, som skaber værdi for andre virksomheder ved at hjælpe dem med at implementere deres visuelle identitet i Microsoft Office programmerne og samtidig sikre en mere effektiv hverdag for alle virksomhedens medarbejdere.

Vi arbejder tæt sammen med vores søstervirksomhed, Templafy, og selvom vi er en dansk virksomhed med blot 52 ansatte, så er vi de største i verden på vores felt. Forretningen er i vækst, og nu tager vi næste store skridt og søger flere muskler til alle dele af forretningen. Vi har sat kursen mod en endnu mere international fremtid, hvor vi skal arbejde sammen med nogle af verdens største og bedste virksomheder. Skal du med på rejsen?

Vi søger lige nu en skarp Implementeringsprojektleder, som skal styre vores mange implementerings- og designprojekter sikkert i mål.

Hvad skal du lave?

Som Implementeringsprojektleder bliver din primære opgave at varetage styringen af en bred vifte af projekter – danske som internationale, store som små. Størstedelen af de projekter, som du vil varetage, vil være relateret til template og brand management løsningen, Templafy. Læs mere om Templafy her: http://skabelondesign.dk/templafy/. Dine opgaver vil spænde bredt, men vil primært omfatte:

  • Projektledelse af implementerings- og designprojekter i produktionsteamet
  • Overlevering af løsninger og løbende opfølgning
  • Selvstændig konfiguration og troubleshooting af kundeløsninger
  • Prioritering af opgaver i vores PowerPoint & Design team

På sigt vil dine arbejdsopgaver afhænge af dine kompetencer og personlige ambitioner, for vi er en virksomhed, der støtter vores medarbejdere i deres individuelle udvikling.

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

I SkabelonDesign får du 52 kolleger, hvor du bliver tilknyttet vores PowerPoint & Design team, hvis primære fokus er at udvikle løsninger til PowerPoint- og/eller design, der skal implementeres på tværs af Office pakken. Vores søsterselskab Templafy spiller en stor rolle i vores dagligdag. Templafy udvikler verdens førende Template Management løsning og udover at bo sammen med deres 140 dygtige medarbejdere, så er vi deres primære implementeringspartner.

Derudover kan du forvente en høj grad af frihed – frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag og til at efterspørge forbedringer eller forandringer. Vi lytter til dig – og vi kan godt lide, at du ikke nødvendigvis er ligesom alle andre.

Vi prioriterer sociale arrangementer såsom firmafodbold, løbeklub og fredagsbar, ligesom vi af og til tager ud og oplever verden sammen. Vi har været på workshop i Stockholm, spist østers i Paris og har netop været på firmaweekend i Barcelona. Når det er sagt, så er vi meget ambitiøse: Vi vil være verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer. Intet mindre.

Vores kontor er nyrenoveret og lækkert og ligger på Wilders Plads lige ned til Christianshavns kanal og restaurant Undici, hvor vi dagligt nyder vores frokostordning. Her er masser af lys og luft samtidig med, at vi er tæt på det hele – også metroen, kanalerne og byens centrum.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du enten har et naturligt flair for teknik, eller at du har kompetencer indenfor designimplementering. Det er dog vigtigt, at du har en stærk motivation for at sætte dig ind i vores løsninger – om det er templates til MS Office, designprojekter eller konfiguration af Templafy, der bliver din interesse som supplement til projektledelsesopgaven, vil afhænge af din personlige profil.

Vi forestiller os derudover, at

  • du har erfaring med projektledelse
  • du interesserer dig for tekniske løsninger og/eller design
  • du formulerer dig klart og tydeligt på skrift og i tale på dansk og engelsk
  • er hjælpsom, detaljeorienteret, struktureret og effektiv

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via dette link https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/view.php?id=35, gerne hurtigst muligt og senest den 28. juni 2019 kl. 12. Vi regner med at afholde samtaler i uge 27-28. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt CTO, Morten Hald Mortensen på [email protected] eller tlf. 29 72 15 22.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 52 medarbejdere i Danmark på Wilders Plads på Christianshavn, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 1.300.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, som UBS, Deloitte og PwC, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.