Nye medarbejdere og roller i SkabelonDesign

I løbet af det første halvår af 2019 har vi haft fornøjelsen af at byde velkommen til en række nye kolleger på kontoret.

Caspar Jansson er ansat som Business Development Representative pr. 1. marts. Caspars opgaver vil primært bestå i at booke møder med potentielle nye kunder.

Kristoffer Uglebjerg Rasmussen er ansat som Marketingassistent pr. 1. april. Kristoffer er hos os deltid og resten af tiden bruger han på sit studie i multimediedesign. Kristoffer kommer bl.a. til at arbejde med videoproduktion, hjemmesider og events.

Vores tidligere Konsulent, Christian Vinge Frederiksen, har pr. 1. april skiftet titel til Client Service Manager og skal fremover være udvalgte kunders primære kontaktperson, og hjælpe med succesfulde implementeringer bredt i kundernes organisation.

Carsten Thrane er pr. 13. maj ansat som Business Development Representative. Carstens opgaver vil, ligesom Caspars, primært bestå i at booke møder med potentielle nye kunder.

Mikala Egebjerg Nielsen er pr. 1. juni ansat som Designer og er hos os på deltid, mens hun læser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Mikala kommer primært til at arbejde med Microsoft Office designs og design i forbindelse med marketingopgaver.

Helen O’Hara er pr. 1. juni ansat som Word Implementeringskonsulent. Helen arbejder ud fra London og skal primært arbejde med konfiguration af Templafy, opsætning af skabeloner, konfiguration af vores egne løsninger samt levere konsulentydelser/support til vores internationale kunder. Helen har mange års erfaring med MS Office.

Krista Vágsheyg er pr. 1. juni indtrådt i rollen som Templafy Subject Matter Expert. Krista har været hos os siden 2013 som Konsulent på deltid. Efter endt Cand. Merc.(it) uddannelse, starter hun på fuldtid. I hendes nye rolle kommer Krista primært til at fokusere på Templafy og bliver vores interne go-to-person omkring platformen generelt, nye Templafy features og komplekse kunde konfigurationer.

Se alle medarbejdere i SkabelonDesign her

Er du interesseret i at arbejde hos SkabelonDesign, så hold øje på vores karriere-side, hvor vi løbende slår stillinger op.