Nye fordele fra Templafy har set dagens lys

Document Content Validation

Med Templafys Document Content Validation kan virksomheder sikre, at slides i PowerPoint-præsentationer altid er up-to-date. Dette gælder også efter, at en præsentation er blevet downloaded, gemt lokalt på en computer og åbnet på et senere tidspunkt.

Hvordan fungerer det?

  1. En administrator aktiverer validering (Document Content Validation) for et eller flere slides i en præsentation, der er gemt i Presentation Library eller Slide Library.
  2. Når en bruger downloader præsentationen, er alle slides, der er markeret til validering, låst for at undgå, at brugeren redigerer indholdet på sliden.
  3. Brugeren gemmer derefter præsentationen på sin computer.
  4. Senere uploader administratoren en ny version af præsentationen.
  5. Hvis brugeren genåbner præsentationen, der blev gemt lokalt, bliver vedkommende mødt af en notifikation om, at præsentationen er blevet opdateret og derefter ført igennem et flow, hvor de kan beslutte, om de vil acceptere den opdaterede version.

Første version af funktionen gælder for slides, hvilket betyder at alle slides, der er markeret for validering, bliver kontrolleret om de stadig er i præsentationen.

Hvis du ønsker den nye funktionalitet, så kontakt din normale kontaktperson hos SkabelonDesign.

 

E-mail Signature Manager
– nu også for mobiltelefoner og tablets

Det simple værktøj fra Templafy, E-mail Signature Manager, hjælper dig med at styre alle medarbejdernes e-mail signaturer, disclaimers og e-mail marketingkampagner i Microsoft Office og Office 365. Den brugervenlige og cloudbaserede løsning sikrer, at alle e-mails følger dit brand og altid indeholder de korrekte oplysninger. Som administrator bestemmer du, hvordan din virksomheds signaturer ser ud, og hvornår de er i brug. Du kan tilføje kampagnebudskaber, grafikker og logoer. Når du opdaterer jeres signaturer, rammer det brugerne med det samme og virker på tværs af brand, lokaliteter og sprog.
Det smarte værktøj fungerer nu også på mobiltelefoner, så du altid er on-brand og har alle de samme fordele, når du er på farten, som når du arbejder ved din computer.

Hvis du ønsker den nye funktionalitet, så kontakt din normale kontaktperson hos SkabelonDesign.