Nyansættelser og udnævnelse af en ny partner

Vi har ansat Tim Stübe som Enterprise Account Manager hos SkabelonDesign. Tim skal sammen med resten af salgsteamet rådgive og hjælpe virksomheder med at få den skabelonløsning, der passer til netop deres behov.

Derudover har vi ansat Bettina Svendsen som Business Supporter. Hendes primære rolle er at supportere de kundeansvarlige i SkabelonDesign fx i forbindelse med udarbejdelse af tilbud, opdateringer i vores CRM-system og opgavestyring.

Caroline Møller Jægerfelt er blevet ansat som Technical Implementation Consultant. Hun sidder i vores Support- & Delivery-team og hjælper blandt andet med at håndtere support via mail, telefon og chat. Derudover arbejder Caroline med vores tekniske dokumentation.

Jesper Jensen er startet som Implementeringsprojektleder. Jesper vil, udover projektledelse, arbejde med konfiguration og implementering af vores løsninger fx Templafy, CorporateCharts, CorporateTables etc.

Birgir I. Sigurdsson, som er Head of Consulting Services, er trådt ind som ny partner i SkabelonDesign. Han har været ansat i SkabelonDesign siden 2012. Birgir arbejder blandt andet som projektleder på større og komplekse projekter i SkabelonDesign og er desuden ansvarlig for SkabelonDesigns mange konsulentydelser og tekniske partnerskaber (fx til ESDH-leverandører og DAM-leverandører).

Læs mere om udnævnelsen her.

Se alle medarbejdere her.