Ny partner i SkabelonDesign A/S

Han arbejder blandt andet som projektleder på større og komplekse projekter i SkabelonDesign, eksempelvis med integrationer til tredjepartssystemer eller komplekse IT-systemer i større organisationer. Desuden er han ansvarlig for SkabelonDesigns mange konsulentydelser og tekniske partnerskaber (fx til ESDH-leverandører og DAM-leverandører).

Birgir I. Sigurdsson har været ansat i SkabelonDesign siden 2012. Før det var han projektleder og konsulent i konsulenthuset Devoteam.

Birgir er uddannet Cand. Merc.(dat) fra Copenhagen Business School og har dertil et par certificeringer inden for service management, projekt- og programledelse og enterprise architecture.

I forbindelse med udnævnelsen udtaler Birgir: ”SkabelonDesign leverer nogle fantastiske ydelser og løsninger indenfor Brand Management og brugervenlighed, og dette er jeg meget glad for at rådgive vores kunder om. Vi har i de sidste par år haft en meget sund vækst i SkabelonDesign og vores ambition og strategi om at være verdens bedste konsulenthus indenfor vores nicheområde, ser jeg meget frem til at arbejde hen imod, med mine dygtige kollegaer.”

Jeppe Schytte-Hansen, CEO og partner i SkabelonDesign, fortæller om optagelsen af Birgir i partnerkredsen: ”Vi er rigtig glade for at have fået Birgir med i partnerkredsen, idet han både besidder de helt rigtige kompetencer i forhold til vores forretningsområder og har en stærk forståelse for kundernes behov. Derudover har Birgir fingeren på pulsen, når det kommer til effektivisering af arbejdsgange for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi værdsætter også, at Birgir er vellidt og respekteret af både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.”