Ny partner i SkabelonDesign

Birgitte Bjerregaard Dyg Sørensen er ny partner i SkabelonDesign. Med udnævnelsen til partner følger også en ny titel som Commercial Director, Partner.

Birgitte har gennem de sidste 12 år været med til at muliggøre SkabelonDesigns udvikling og vækst frem til det sted, hvor vi er i dag.

Birgitte har i kraft af sin seneste rolle i SkabelonDesign som Business Development Director med succes haft fokus på udviklingen af vores nordiske kunder. I sin nye rolle som Commercial Director, Partner vil Birgitte sætte øget fokus på disse kunder og sikre, at vi fremadrettet leverer en målrettet indsats til nogle af vores største kunder. Samtidig fortsætter Birgitte sit arbejde med vores designpartnere og at udvikle denne strategiske kanal.

Jeppe Schytte-Hansen, CEO & Partner siger om udnævnelsen: “Jeg er på SkabelonDesigns og egne vegne glad for at byde Birgitte velkommen i partnerkredsen. Birgitte har været en vigtig profil for os i mange år og har siden 2006 arbejdet med en række af vores store kunder. I hendes nye rolle som Commercial Director, Partner sætter vi fokus på udviklingen af de nordiske kunder og en revitaliseret strategi for, hvordan vi servicerer særligt store og komplekse kunder. Birgitte har i et godt stykke tid vist viljen og evnerne til at fokusere på vores vision om at være verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management Tools.”

Birgitte har en international baggrund og før hun kom til SkabelonDesign boede hun en længere årrække i udlandet i Bruxelles, Singapore, Paris og Helsinki, hvor hun studerede eller arbejdede, bl.a. hos Nokia og Havas Advertising. Birgitte er uddannet civiløkonom og har læst International Business ved CBS. Hun har ligeledes en Mastergrad i International Management fra HEC i Paris.

Birgitte udtaler om udnævnelsen ”Jeg er begejstret for at indtræde som Partner i en virksomhed, som jeg kender rigtig godt for dens gode værdier og for branchens ubestridt dygtigste kolleger indenfor skabelon- og softwareudvikling til Microsoft Office. SkabelonDesign står stærkt, udvikler sig konstant og har et enormt potentiale, som jeg ser meget frem til at være med til at påvirke i den rigtige retning til glæde for os, vores kunder og partnere”.