Næste Branding Masterclass: 11. april

Vi afholder en række spændende arrangementer i den kommende tid og du er som altid velkommen. Det er ganske uforpligtende og vi lover at du går inspireret og klogere hjem. Og fik vi sagt at de fleste arrangementer også er gratis?

Branding Masterclass: Lyd og Motion Graphics

Det er igen blevet tid til Branding Masterclass. Denne gang sætter vi fokus på brugen af lyd og motion graphics i en Corporate Branding kontekst. Tilmeld dig allerede nu og sæt kryds i kalenderen d. 11. april 2018. Læs mere og tilmeld dig her.

Inspirationsbriefing: PowerPoint – din centrale kommunikationskanal

PowerPoint-præsentationen er et af de vigtigste redskaber for rådgivere, konsulenter og sælgere. På dette seminar får du inspiration til hvordan du kan få meget bedre styr på virksomhedens anvendelse af Microsoft PowerPoint som kommunikationskanal – uanset om det handler om kommunikation, salg eller marketing. Vi viser cases på hvordan andre virksomheder gør det godt og ligeledes eksempler på værktøjer der kan spare tid. Seminaret henvender sig til kommunikations-, marketing- og designansvarlige i mellemstore og store virksomheder. Læs mere og tilmeld dig her.

Lær at lave Motion Graphics i PowerPoint

Trænger du og dine kolleger til at gøre jeres præsentationer mere levende og appelerende, så er dette kursus for jer. Morph og Zoom er nye brugervenlige funktioner i Power-Point, som anvendt rigtigt giver dig mulighed for at skabe dynamiske præsentationer, der har lighed med Prezi-præsentationer. Bare bedre! Læs mere og tilmeld dig her.