Medarbejdere i Region Nordjylland sparer tid på rapporter

Hos Region Nordjylland spilder de ansatte ikke længere unødig tid på at opsætte indholdet i deres mange rapporter. De får samtidig et dynamisk udtryk på forsider til deres rapporter – herunder en funktion til farveskift, stadig i overensstemmelse med den visuelle identitet.

Region Nordjylland ville gerne give deres medarbejdere mulighed for nemt at udarbejde rapporter i Word. Derfor fik de lavet en rapportskabelon, der er tilpasset til deres visuelle identitet og med deres ønsker til funktionalitet. Det hele er implementeret og direkte tilgængeligt i Word. Et af ønskerne var at sætte deres farver fra designguiden bedre i spil på bl.a. forsiden af rapporter. Til dette formål udviklede vi hos SkabelonDesign en funktion, der hurtigt lader medarbejderne indsætte indhold, effektivisere opsætningen af indholdet og ændre farvetemaet på deres rapport.

For at vise hvor stor forskel et farveskift gentlig gør, har vi lavet en lille GIF, der viser forandringen. Det ser nemt ud og det tager faktisk ikke længere tid at ændre farven end det gør at afspille GIF’en.

Kunne du selv bruge en lignende funktion eller andre funktioner, der gør dit arbejde i Word nemmere, så tag et kig på vores hjemmeside og læs mere om skabeloner til Word – og her kan du se en video, der viser flere eksempler på, hvad der kan lade sig gøre i Word.