Marketingkonsulent til konsulenthus i vækst søges

Kender du SkabelonDesign?

Måske du kender os uden at vide det, hvis du er en af de cirka 1 million brugere, som dagligt anvender vores løsninger, når de arbejder i Microsoft Office Pakken. Vi er nemlig en forretning, som skaber værdi for andre virksomheder ved at hjælpe dem med at implementere deres CVI i Microsofts Office programmer. Vi arbejder sammen med marketing- og brandmanagers hos vores kunder og udvikler i tæt samarbejde med førende designbureauer løsninger, som sikrer, at medarbejdere over hele verden udarbejder dokumenter og præsentationer, der er i tråd med virksomhedernes visuelle identitet.

Som vores nye marketingkonsulent bliver det dit ansvar at sprede budskabet om vores software og konsulentydelser – både on- og offline. Du har erfaring fra en tilsvarende rolle og forstår, at marketing skal supportere vores salg med leads.

Hvad skal du lave?

Dine opgaver er i høj grad hands-on, og du er den, der styrer og implementerer alle vores marketingaktiviteter – lige fra artikelskrivning, opsætning og udsendelse af nyhedsbreve til upload af nye historier på LinkedIn. Dine arbejdsopgaver vil overordnet centrere sig om følgende områder:

Web:

  • Ansvarlig for at vedligeholde og videreudvikle vores hjemmesider
    (skabelondesign.dk og .com samt årsrapporter.dk). Du skal uploade nyt indhold, lave grafik og i det hele taget være ansvarlig for alt indhold, SEO optimering, funktionalitet og visuelt udtryk. Det hele foregår i WordPress
  • LinkedIn og Facebook opdateringer
  • SEO og Google Adwords. Du behøves ikke være verdensmester, men CPC, ranking mv. er ikke nyt for dig

Kommunikation:

  • Du er ansvarlig for vores nyhedsbreve, både ift. opsætning i Apsis, indsamling af gode ideer og tekstskrivning
  • Koordinering af videoudarbejdelse
  • Koordinering og udarbejdelse af salgsfremmende aktiviteter, fx mindre kampagner
  • I mindre omfang opdatere og vedligeholde vores CRM system, SalesForce
  • Bidrage til udarbejdelse af salgspræsentationer, whitepapers mv.

Events:

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

I virkeligheden er vi to virksomheder, for vores søsterselskab Templafy, spiller en stor rolle i vores dagligdag. Templafy udvikler verdens førende template løsning, og udover at bo sammen med deres 75 dygtige medarbejdere, så er vi deres primære implementeringspartner. Du får knap 50 kolleger hos SkabelonDesign, hvoraf du bliver tilknyttet salgs- og marketingteamet, som pt. har 6 medlemmer.

Derudover kan du forvente en høj grad af frihed – frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag og frihed til efterspørge forbedringer eller forandringer – vi forventer faktisk, at du er initiativrig og ønsker at forbedre vores marketingindsats. Vi lytter til dig – og vi kan egentlig godt lide, at du ikke er ligesom alle os andre.

Vi laver også hyggelige ting sammen, som ikke behøver at have det mindste at gøre med marketing, salg eller visuel identitet. Vi har både været på firma workshop i Stockholm, på pizzabage-dag i København og slubret østers i Paris – blot for at nævne et par ting. Når det er sagt, så er vi meget ambitiøse: Vi vil være verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer. Intet mindre.

Hvem er du?

Vi søger dig, der kan arbejde selvstændigt, er nytænkende og initiativrig. Du har sans for kvalitet og formår at skabe et stort output. Derudover er det vigtigt for os, at du er serviceminded og har gode samarbejdsevner. Som teamplayer vil du gerne være med til, at vi hele tiden udvikler os, og du bidrager med dine kreative idéer.

Du skal have en evne til at omsætte tekniske budskaber til et fængende budskab, der sælger vores produkter og ydelser. Du kan formulere dig på et korrekt og flydende skriftligt dansk og mestrer engelsk på et højt niveau. Vi har ikke noget specifikt krav til din uddannelse, men du har nok læst marketing på en Erhvervsskole, CBS eller lignende. Du skal have erfaring fra en lignende stilling, men vi vægter dit initiativ og din personlighed lige så højt som mange års erfaring.

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via dette link https://skabelondesign.bamboohr.co.uk/jobs/view.php?id=29 senest den 18. oktober kl. 8. Vi regner med at afholde samtaler i uge 43. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Sales and Marketing, Kim Kisbye på [email protected] eller 25 56 99 12, alternativt HR Manager, Thanya Bryndum Hoff-Lund, på tlf. 70 20 72 47.

PS Vi er vokset ud af vores nuværende lokaler, så til januar flytter vi til Wilders Plads på Christianshavn.

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 47 medarbejdere i Danmark på Østergade 36 i midten af København, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 1.000.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Novozymes, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.