Branding Masterclass: Managing Design Processes

Har du ikke allerede sat kryds I kalenderen til næste Branding Masterclass, er det på tide at få det gjort. Sæt et stort kryds i kalenderen d. 3. oktober og glæd dig til, at vi endnu engang inviterer indenfor til en dag med videndeling, best practice og tips og tricks fra best in class.

Emnerne for Branding Masterclass bestemmes af deltagerne og vi har endnu en gang lyttet til jeres ønsker. Derfor er vi glade for at kunne invitere til ”Branding Masterclass: Managing design processes”.

Denne Branding Masterclass vil handle om designprocesser i større virksomheder. Vi sætter fokus på den processuelle del af designprocessen og kommer omkring emner som bl.a. beslutninger i designprocessen, samarbejde med bureau, implementering, Change Management, og samarbejdet om projektledelsen. Hvordan drives processen og hvornår fungerer det bedst? Få input og svar på disse spørgsmål og meget mere. Uanset din rolle i processen vil vi forsøge at give konkrete tips til, hvordan du som brandansvarlig kommer i gang og i mål, hvordan du som projektleder navigerer i designprocessen, hvordan du som designer bedst understøtter processen og hvordan fortsat holder liv i brandet, når projektet implementeres.

Vær sikker på en plads ved forhåndstilmelding – det er fortsat gratis at deltage!

Vi er snart klar med det endelige program, men du kan allerede nu sikre dig at invitationen lander direkte i din indbakke, ved at skrive dig op her.