Maksimér dine Salesforce og Templafy investeringer

Hvis du arbejder med Salesforce, og overvejer, hvordan du kan lave f.eks. tilbud og kontrakter hurtigere og uden fejl, så har vi nu løsningen via en integration med Templafy. Du har jo alle dine kundedata, og måske også dine produkter eller services i Salesforce, men oplever sikkert dagligt, at det er en 100% manuel proces at få dine data fra Salesforce til Microsoft Word.

Med vores integration, er det blevet supernemt at udarbejde fejlfri dokumenter, uden nogen manuelle copy-paste processer. Fra din Kunde/Account i Salesforce klikker du på en knap, som sørger for at åbne f.eks. jeres tilbudsskabelon, inkl. alle dine Salesforce data og alle dine personoplysninger, som vi har i Templafy. Vi kan endda sørge for, at du kan vælge mellem f.eks. forskellige produktbeskrivelser, som opbygger dit Word-dokument med den rigtige tekst.

Bemærk: Vi laver integrationer i næsten en tredjedel af vores projekter – eksempelvis til en lang række Digital Asset Management systemer og Dokumenthåndteringssystemer.

Hvis du vil høre mere, så kontakt Kim Kisbye, [email protected]