Lav årsrapporten sammen med os. Se kundetilfredshed fra vores eksisterende kunder

Vi spørger løbende vores kunder, hvad de synes om de løsninger vi har lavet til dem. Senest har vi spurgt 11 årsrapportkunder og de var alle yderst tilfredse med den løsning de har fået. Så glade, at de alle vil anbefale SkabelonDesign til andre.

Vi spørger vores kunder om alt fra kvalitet, service, kommunikation, arbejdsbyrde mm. Og over hele linjen er der generel tilfredshed. Bl.a. kan vi nævne følgende resultater:

  • På spørgsmålet om, hvorvidt den leverede løsning svarer til den oprindeligt præsenterede løsning, vurderer ALLE ‘6’ eller ‘7’ på en skala fra 1 til 7, hvoraf 7 er højeste score (gennemsnit 6,27).
  • På spørgsmålet om, hvor tilfreds man er med den overordnede kvalitet af leverancen, vurderer ALLE ‘6’ eller ‘7’ (gennemsnit 6,45).
  • På spørgsmålet om, hvor tilfreds man er med den generelle service hos SkabelonDesign, vurderer ALLE ‘6’ eller ‘7’ (gennemsnit 6,36).
  • På spørgsmålet om, hvor tilfreds man er på baggrund af sine samlede erfaringer med SkabelonDesign, vurderer ALLE ‘6’ eller ‘7’ (gennemsnit 6,36).

Ønsker du bedre kontrol over årsrapporten og vil du gerne spare tid og penge, har du altså hermed 11 af vores øvrige kunders holdning til vores koncept.

Vi arbejder meget gerne sammen med designbureauer om årsrapportprojekterne og har allerede arbejdet sammen med følgende om en række kunders årsrapporter: Bysted, Kontrapunkt, Operate, MeyerBukdahl, AdPeople, BGRAPHIC og Make.

Læs mere på aarsrapporter.dk