Kontorelev søges

Kontorelev søges

Vil du være en del af et spændende software- og konsulenthus beliggende på Christianshavn?

Hvis svaret er ja, så skulle du blive elev hos SkabelonDesign! Vi er en succesfuld forretning med ca. 65 medarbejdere, som skaber værdi for andre virksomheder ved at hjælpe deres medarbejdere med at lave flotte dokumenter og præsentationer, som altid er i tråd med virksomhedernes visuelle identitet. Du kan læse mere om SkabelonDesign, og hvem vi er, her: https://skabelondesign.dk/skabelondesign/

Vi leder lige nu efter en kontorelev, der vil være med til at sikre en solid økonomisk styring af SkabelonDesign, og som kommer til at arbejde tæt sammen vores CFO og administrative team.

Arbejdsopgaver

Du vil få en grundig introduktion og bred oplæring i de økonomiske opgaver og bl.a. arbejde med:

  • Opdatering af nøgletal ifm. ledelsesrapportering
  • Opgaver ifm. fakturering af kundeprojekter – samarbejde med salgsteam og projektledere
  • Opfølgning på betalingsstatus på kundefakturering
  • Opgaver ifm. performance analyser og budgetopfølgning
  • Ad hoc opgaver ifm. overvejelser omkring procesforbedringer i økonomi funktionen hos SkabelonDesign

Elevforløbet

Elevforløbet varer typisk 2 år og består af 10 ugers skoleforløb på kontoruddannelsen med speciale i økonomi og praktik hos os. På uddannelsen vil du opbygge dine faglige kompetencer, som du vil få bragt i spil under din praktik. Du vil få masser af læring og erfaring med en bred vifte af økonomiske aspekter i en virksomhed i vækst og med høj medarbejdertilfredshed. Du kan læse mere om kontoruddannelsen med speciale i økonomi her: https://nielsbrock.dk/elevplads/hovedforloebet/oekonomi.

Adgangskrav og forventninger

Du skal først og fremmest have en ungdomsuddannelse, der giver adgang til kontoruddannelsen med specialet økonomi.

Derudover skal du

  • have en naturlig interesse for forretning og økonomi
  • have en god talforståelse
  • være serviceminded
  • kunne arbejde selvstændigt
  • have evnen til at kunne balancere skole-, arbejde- og fritidsliv

Vi forventer, at du kan starte dit elevforløb op i september 2021.

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

Vores kontor er nyrenoveret og lækkert og ligger på Wilders Plads på Christianshavn. Her ligger vores jolle i havnen tæt på restauranten, Undici, hvor vi dagligt nyder vores frokost. Her er masser af lys og luft samtidig med, at vi er tæt på det hele – også en metro, såfremt du ikke bor lige i nærheden. Vi holder meget af hyggelige og sociale arrangementer såsom firmafodbold og fredagsbar. Vi tager også ud og oplever verden sammen og har derfor både været på workshop i Stockholm, slubret østers i Paris, på  firmaweekend i Barcelona og senest spa-weekend i Halmstad. Vi er en blandet flok, men en række af dine kolleger er under uddannelse som dig selv.

Vi er en virksomhed, hvor der er en høj grad af frihed – frihed til at tilrettelægge sin egen arbejdsdag og frihed til efterspørge forbedringer eller forandringer. Vi hjælper og lærer af hinanden – og forsøger kontinuerligt at blive bedre til det, vi gør. Derfor er vi en arbejdsplads, hvor videndeling og faglige drøftelser er en vigtig del af hverdagen.

Hvordan søger du?

Upload ansøgning og eventuelt CV her og senest den 12. marts 2021. Har du spørgsmål til elevstillingen, så kontakt CFO, Jakob Bjersing på tlf. 70 20 72 47 eller [email protected] Vi glæder os til at høre fra dig!