Kontorelev med speciale i økonomi søges

Vil du være en del af et spændende konsulenthus beliggende på Christianshavn?

Hvis svaret er ja, så skulle du blive elev hos SkabelonDesign!
Vi er en succesfuld forretning med knap 50 medarbejdere, som skaber værdi for andre virksomheder ved at hjælpe deres medarbejdere med at lave flotte dokumenter og præsentationer, som altid er i tråd med virksomhedernes visuelle identitet. Du kan læse mere om SkabelonDesign, og hvem vi er, her: https://skabelondesign.dk/skabelondesign/

Vi leder lige nu efter en kontorelev, der vil være med til at sikre en solid økonomisk styring af SkabelonDesign, og som kommer til at arbejde tæt sammen vores CFO og administrative team.

Arbejdsopgaver

Du vil få en grundig introduktion og bred oplæring i de økonomiske opgaver og bl.a. arbejde med:

 • Udarbejdelse af nøgletalsanalyser fx ift. rentabilitet
 • Opdatering og opstilling af data ifm ledelsesrapportering
 • Salgsbudgetopfølgning og -opgaver
 • Support ifm tilbudsgivning
 • Håndtering af leverandørfakturaer og procedurer ifm betalinger
 • Udarbejdelse af fakturaer
 • Diverse ad hoc kontoropgaver

Elevforløbet

Elevforløbet varer typisk 2 år og består af 10 ugers skoleforløb på kontoruddannelsen med speciale i økonomi og praktik hos os. På uddannelsen vil du opbygge dine faglige kompetencer, som du vil få bragt i spil under din praktik. Du vil få masser af læring og erfaring med en bred vifte af økonomiske aspekter i en virksomhed i vækst og med høj medarbejdertilfredshed. Du kan læse mere om kontoruddannelsen med speciale i økonomi her: https://nielsbrock.dk/elevplads/hovedforloebet/oekonomi.

Adgangskrav og forventninger

Du skal først og fremmest have en ungdomsuddannelse, der giver adgang til kontoruddannelsen med specialet økonomi, og vi forventer, at dit praktikforløb hos os startes op i begyndelsen af september 2019.

Derudover skal du

 • have en naturlig interesse for forretning og økonomi
 • have en god talforståelse
 • være serviceminded
 • kunne arbejde selvstændigt
 • have evnen til at kunne balancere skole-, arbejde- og fritidsliv

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

Vi er en virksomhed, hvor der er en høj grad af frihed – frihed til at tilrettelægge sin egen arbejdsdag og frihed til efterspørge forbedringer eller forandringer. Vi hjælper og lærer af hinanden – og forsøger kontinuerligt at blive bedre til det, vi gør. Derfor er vi en arbejdsplads, hvor videndeling og faglige drøftelser er en vigtig del af hverdagen.

Vi kan også godt lide at lave hyggelige ting sammen, og der er plads til sociale arrangementer såsom DHL, firmafodbold og fredagsbar. Ligesom vi af og til tager ud og oplever verden sammen og derfor både har været på workshop i Stockholm, slubret østers i Paris – og er netop hjemvendt efter en firmaweekend i Barcelona. Når det er sagt, så er vi meget ambitiøse: Vi vil være verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer. Intet mindre.

Vores kontor er nyrenoveret og lækkert og ligger på Wilders Plads på Christianshavn. Her ligger vores Jolle i havnen tæt på restauranten, Undici, hvor vi dagligt nyder vores frokost. Her er masser af lys og luft samtidig med, at vi er tæt på det hele – også en metro, såfremt du ikke bor lige i nærheden.

Hvordan søger du?

Upload ansøgning og eventuelt CV via dette link https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/view.php?id=33 senest den 14. juni 2019 kl. 12. Vi forventer at afholde samtaler i uge 26. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt CFO, Jakob Bjersing på 31 37 72 47 eller Head of HR, Thanya Bryndum Hoff-Lund, på tlf. 70 20 72 47.

Vi glæder os til at høre fra dig!

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 48 medarbejdere i Danmark på Christianshavn, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 1.000.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Novozymes, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.