Konsulent med forretningsforståelse søges

SkabelonDesigns løsninger og services har i mere end 14 år været centrale i nogle af de største danske virksomheders arbejde med at skabe produktive arbejdsgange i Microsoft Office. Vores kundeliste tæller allerede nogle af de mest kendte brands – herunder Arla, Carlsberg, Coloplast, Maersk, Novo Nordisk, Novozymes, PANDORA, Rambøll, Telenor, VELUX samt 10 ministerier og andre offentlige kunder. Men vi har fart på og vokser også uden for Danmark.

Udgangspunktet for vores arbejde er alt, hvad der foregår i og omkring Microsoft Office. Vi er eksperter i brugervenlighed, produktivitet og brand implementering. Vi etablerer skabeloner og værktøjer (add-ins) med henblik på at understøtte vores kunders visuelle identiter og effektivisere hverdagen for medarbejdere, der hver dag producerer præsentationer, rapporter, publikationer, mails og meget andet.

Hvad skal du lave?

Din rolle vil være at benytte din forretningsforståelse til at identificere områder, hvor dine kunder kan finde produktivitetsgevinster ved at ændre på deres brug af MS Office – på tværs af organisationen eller i enkelte afdelinger. Som konsulent bliver din primære rolle at rådgive vores kunder om, hvordan vi sammen kan udnytte vores kompetencer og produkter til at sikre optimal udnyttelse af MS Office.

Du skal forvente at arbejde hands-on med vores produkter (f.eks. Templafy) og kunne varetage konfigurationen sammen med vores øvrige konsulenthold. Men din vigtigste rolle er den direkte kontakt med kunderne.

Dine opgaver:

  • Analyse og afdækning af kunders behov
  • Sikring af optimal udnyttelse af MS Office best practice og rådgivning
  • Konfiguration af SkabelonDesign softwareprodukter og cloud-løsningen Templafy
  • Produktudvikling og videndeling
  • Projektledelse af egne projekter

Hvad kan vi tilbyde

Først og fremmest bliver du del af et vindende hold. Vi vokser hurtigt og vinder mange nye og spændende projekter hele tiden; i Danmark og globalt. Desuden bliver du del af et stærkt team på en sund arbejdsplads med en uformel kultur, hvor der er højt til loftet, plads til forskellighed og socialt samvær – samtidig med at vi opererer på et højt fagligt niveau med et stort engagement i kundernes situation. Du får ansvar for løsningerne, som du er involveret i, og vi går meget op i kvalitet og kundetilfredshed. Vores vision er at blive verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer.

Du kan få et indtryk af, hvad vi er for en arbejdsplads, ved at se vidoen i toppen af siden.

Hvem er du?

Det er vigtigt, at du anser dig selv som en troværdig rådgiver med forståelse for store virksomheders arbejdsgange. I SkabelonDesign sætter vi brugeroplevelsen først, og vi stoler aldrig på, at den løsning, der passer den ene kunde, også er den rigtige for den næste. Analytisk tilgang, mod og kreativitet er derfor vigtige elementer i din professionelle personlighed.

Vi forestiller os at du har en naturlig interesse for og faglige kompetencer indenfor konsulentfeltet. Derudover har du flair for IT og systemer samt motivation til at sætte dig ind i teknikken bag vores løsninger.

Du har et par års erfaring som konsulent eller forretningskonsulent og en mellemlang eller lang videregående uddannelse. Du kan analysere arbejdsprocesser og tør udfordre der, hvor du ser, at ting kan gøres anderledes og bedre. Kommunikation med kunder og samarbejdspartnere er en naturlig ting for dig, og du mestrer dansk og engelsk sprog i tale og skrift.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er rutineret bruger af Microsoft Office-pakken
  • Er analytisk, kreativ, omhyggelig og besidder et ”konsulent-gen”
  • Er teknisk interesseret
  • Sætter brugervenlighed i højsædet
  • Måske vil du endda sige, at du elsker MS Office

Ansøgningsfrist og henvendelse

Vi har travlt med en række spændende projekter, så send din ansøgning snarest muligt, men senest den 4. juni kl. 12. Ansøgning og CV uploades via dette link: https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 72 47 – spørg efter Head of Consultancy Service, Birgir Sigurdsson eller Senior Consultant, Frederik Dessau.

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 43 medarbejdere i Danmark på Østergade 36 i midten af København, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har ca. 1.000.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Novozymes, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.