Key Account & Relations Manager søges

Kender du SkabelonDesign?

Over en 1,3 millioner brugere anvender dagligt SkabelonDesigns løsninger, når de arbejder i Microsoft Office pakken, så måske du kender os uden at vide det. Vi er nemlig et software- og konsulenthus, som skaber værdi for andre virksomheder ved at hjælpe dem med at implementere deres visuelle identitet i Microsoft Office programmerne og samtidig sikre en mere effektiv hverdag for alle virksomhedens medarbejdere.

Vi søger lige nu en Key Account & Relations Manager med teknisk og kommercielt flair kombineret med stærke relationsopbyggende evner. Måske det er dig?

Hvad skal du lave?

Du skal videreudvikle og styrke forholdet til en række af vores eksisterende og strategisk vigtige kunder, primært ved at mer-sælge vores softwareløsninger og øvrige services, hvor du vil få dit eget omsætningsbudget og konkrete KPI’er.
Dine opgaver vil herunder omfatte:

 • Udvikle og fastholde tillidsbaserede forhold til vores eksisterende kunder med fokus på at holde kunderne glade og sikre, at de løbende køber flere løsninger og services på baggrund af kundernes behov
 • Udarbejdelse af tilbud, oplæg og præsentationer på projekter
 • Samarbejde med øvrige kundeansvarlige om fælles proces og kundeorienteret tilgang
 • Afholdelse af kundemøder med præsentation af vores produkter
 • Samarbejde med vores leveranceteams om overdragelse og igangsætning af opgaver og statusafgivelse til kunder samt deltagelse i opstarts/statusmøder i projektforløbet

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

I SkabelonDesign får du 60 kolleger, hvor du bliver tilknyttet salgsteamet, hvis primære fokus er at sørge for en stabil strøm af indkomne opgaver til vores leveranceteams. Vores søsterselskab Templafy spiller en stor rolle i vores dagligdag. Templafy udvikler verdens førende Template Management løsning og udover at bo i samme hus med deres 200 dygtige medarbejdere, så er vi deres primære reseller- og implementeringspartner.

Vi prioriterer sociale arrangementer såsom firmafodbold, løbeklub og fredagsbar, ligesom vi af og til tager ud og oplever verden sammen. Vi har spist østers i Paris, afholdt workshop i Barcelona og til foråret planlægger vi en wellnesstur til Halmstad i Sverige.

Vores kontor er nyrenoveret og lækkert og ligger på Wilders Plads lige ned til Christianshavns kanal og restaurant Undici, hvor vi dagligt nyder vores frokostordning. Her er masser af lys og luft samtidig med, at vi er tæt på det hele – også metroen, kanalerne og byens centrum.

Se denne video, såfremt du vil have et indtryk af arbejdsliv og mennesker i SkabelonDesign: https://skabelondesign.23video.com/secret/53411539/37bc64b15cef136365ace7684d1d1eb6

Hvem er du?

Du er selvkørende og formår at administrere din egen tid med fokus på dine salgsaktiviteter og pipeline. Du kommer ligeledes gerne med input, der kan skabe merværdi for SkabelonDesign og vores kunder. Der stilles ingen specifikke krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men det er en fordel, hvis du har erfaring fra en tilsvarende rolle og softwaresalg.

Derudover er følgende kompetencer er vigtige for os:

 • Du har teknisk flair og sætter dig nemt ind i ny software
 • Du er seriøs, tillidsvækkende og forstår at opbygge og fastholde kommercielle relationer
 • Du har forståelse for Branding/Brand Management
 • Du kan tale og forhandle med marketing-, kommunikations- og IT-chefer
 • Du har gode kommunikative evner på dansk og engelsk – mundtligt og skriftligt
 • Du er serviceminded og vil strække dig langt for kunderne og dine kolleger

Hvordan søger jeg?

Ansøgning og CV uploades via dette link https://statum.dk/company-dna/skabelondesign/E3uJJLjplArtI7Q/key-account-relations-manager.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 60 medarbejdere i Danmark på Christianshavn, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 1.000.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Novozymes, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.