Gør dit ESDH-system endnu bedre

I SkabelonDesign rådgiver, udvikler og konfigurerer vi en integration mellem jeres ESDH-system og vores løsninger. På den måde sikrer vi en bedre udnyttelse af jeres ESDH-system og gør den enkelte medarbejders sagsbehandling mere enkel og sikrer en fejlfri kommunikation.

Vi kan bl.a. håndtere åbning af office-skabeloner direkte fra jeres ESDH-system samt berige dokumenter med informationer som f.eks. titel, dato, journalnummer, afsender, modtager osv. Vi sikrer desuden, at brugerens personlige oplysninger (afdeling, navn, mail etc.) færdiggør dokumentet og evt. indsætter standardtekster samt sikrer, at dokumentet lever op til jeres visuelle identitet.

Videoen herover viser, hvordan det fungerer i praksis.

Vi har et tæt samarbejde med alle førende ESDH-leverandører blandt andet KMD WorkZone, Tieto (Public 360) samt cBrain (F2), og vi har leveret mere end 30 løsninger til bl.a. Kulturministeriet, Miljø- og Fødevareministeriet og Region Nordjylland.

I oktober vandt vi et 4-årigt udbud om at levere Templafy til Region Hovedstaden, som skal integreres med deres dokumenthåndteringssystem, KMD WorkZone. Det betyder bl.a., at 40.000 medarbejdere i Region Hovedstaden får let adgang til brugervenlige office-skabeloner. Herved sparer medarbejderne tid i udarbejdelsen af dokumenter og præsentationer, og giver Region Hovedstaden en forenklet distribution og vedligeholdelse.

Få mere information ved at læse vores Whitepaper: Fordelene ved at integrere en skabelonløsning og et ESDH-system

Kontakt os for at få mere at vide om integration til jeres ESDH-system.