Implementeringsprojektleder søges

SkabelonDesigns løsninger og services har i mere end 14 år været centrale i nogle af de største danske virksomheders arbejde med at skabe produktive arbejdsgange i Microsoft Office. Vores kundeliste tæller allerede nogle af de mest kendte brands – herunder Arla, Carlsberg, Coloplast, Maersk, Novo Nordisk, Novozymes, PANDORA, Rambøll, Telenor, VELUX samt 10 ministerier og andre offentlige kunder. Men vi har fart på og vokser også uden for Danmark.

Udgangspunktet for vores arbejde er alt, hvad der foregår i og omkring Microsoft Office. Vi er eksperter i brugervenlighed, produktivitet og brand implementering. Vi etablerer skabeloner og værktøjer (add-ins) med henblik på at understøtte vores kunders visuelle identiter og effektivisere hverdagen for medarbejdere, der hver dag producerer præsentationer, rapporter, publikationer, mails og meget andet.

Hvad skal du lave?

Du vil indgå i vores projektlederteam i en rolle, hvor du dagligt vil være i direkte berøring med vores produkter. Som Implementeringsprojektleder bliver din opgave således både at projektlede implementeringsprojekter såvel som at bidrage til konfiguration af vores løsninger. Flere af de projekter, som du vil varetage, vil være implementering af cloud-løsningen, Templafy. (Læs mere om Templafy her: https://skabelondesign.dk/templafy/).

Dine opgaver vil generelt spænde bredt, men vil primært omfatte:

  • Projektledelse af implementeringsprojekter i produktionsteamet
  • Overlevering af løsninger, løbende opfølgning og teknisk rådgivning
  • Konfiguration og trouble shooting af kundeløsninger

Hvad kan vi tilbyde

Først og fremmest bliver du en del af et vindende hold. Vi vokser hurtigt og vinder mange nye og spændende projekter hele tiden; i Danmark og globalt. Desuden indgår du i et stærkt team på en sund arbejdsplads med en uformel kultur, hvor der er højt til loftet, plads til forskellighed og socialt samvær – samtidig med at vi opererer på et højt fagligt niveau med et stort engagement i kundernes situation. Du får ansvar for løsningerne, som du er involveret i, og vi går meget op i kvalitet og kundetilfredshed. Vores vision er at blive verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer.

Du kan få et indtryk af, hvad vi er for en arbejdsplads, ved at se den korte video i toppen af siden

Hvem er du?

Du har ikke nødvendigvis mange års erfaring som projektleder, men har et naturligt talent for at arbejde struktureret og til at overholde deadlines – og du hjælper gerne dine kolleger med at holde overblikket. Du har flair for IT og en stærk motivation til at sætte dig ind i teknikken bag vores løsninger.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har et administrativt gen, er stabil, hjælpsom, detaljeorienteret og struktureret
  • Har relevant uddannelse (eller erhvervserfaring) samt en god IT-teknisk indsigt
  • Formulerer dig klart og tydeligt på skrift og i tale både på dansk og engelsk
  • Er rutineret bruger af Microsoft Office-pakken

Ansøgningsfrist og henvendelse

Vi har travlt med en række spændende projekter, så send din ansøgning snarest muligt, men senest den 7. juni 2018 kl. 12. Ansøgning og CV uploades via dette link: https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 72 47 – spørg efter Head of Production, Jacob Tryde.

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 43 medarbejdere i Danmark på Østergade 36 i midten af København, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har ca. 1.000.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Novozymes, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.