Head of Sales søges

Head of Sales søges

Kender du SkabelonDesign?

Over 2 millioner brugere anvender dagligt SkabelonDesigns løsninger, når de går på arbejde; så måske du kender os uden at vide det. Vi er nemlig et software- og konsulenthus, som skaber værdi for andre virksomheder ved at optimere deres brug af Microsoft Office – fra implementering af deres brand til bedst mulig brug af data. Alt sammen for at sikre en mere effektiv hverdag for alle virksomhedens medarbejdere.

Vi er ikke blot en dansk virksomhed med 60 ansatte, vi er også de største i verden på vores felt, og i vores kundeportefølje finder du virksomheder som Carlsberg, Mærsk og Novo Nordisk samt verdens største advokatfirmaer og konsulenthuse. Nu har du chancen for at komme med ombord! Vi søger nemlig en Head of Sales med kommercielt og teknisk pondus, der kan lede vores salgsteam og styrke vores position på markedet yderligere.

Hvad skal du lave?

Du vil indgå SkabelonDesigns ledergruppe og i det daglige referere til vores CEO. Dit eget team vil bestå af 9 medarbejdere med forskellige kommercielle funktioner og udover at have ansvar for at lede og udvikle teamet, så er du også ”spillende træner”, hvilket vil sige at du holder kundemøder, som du enten selv har fået i kalenderen, eller som er blevet booket til dig af vores mødebookere. Dine opgaver vil spænde bredt, men vil primært omfatte:

 • Ledelse, coaching og udvikling af salgsteamet
 • Samarbejde med Head of Design and Content vedr. prioritering af kampagner og salgsstøttende marketingindsatser
 • Udvikling og operationalisering af salgsstrategi med deltagelse i ledergruppen
 • Opsøgende salg af SkabelonDesigns softwareløsninger ogservices
 • Afholdelse af salgsmøder med kunder, samt udarbejdelse af tilbud – i samarbejde med teamet (på dansk eller engelsk)
 • Samarbejde med Account Director vedr. salg til eksisterende kunder
 • Deltagelse i afholdelse af events for kunder og opfølgning på potentielle kunder
 • Samarbejde med vores leverance teams om overdragelse og igangsætning af opgaver og statusafgivelse til kunder samt deltagelse i opstarts/statusmøder i projektforløbet

Hvem er du?

Du har forretningsforståelse og kan kommunikere klart. Du kan sætte dig ind i vores domæneområde og tale ubesværet om det til vores kunder – der er danske såvel som udenlandske. Samtidig har du usædvanligt gode people skills, og du er en empatisk og inspirerende leder, som kan stille krav og følge op på KPI’er og budgetmål på en motiverende facon. Derudover forventer vi, at du

 • Har flere års erfaring med B2B-salg fra en softwarevirksomhed eller fra salg af løsninger
 • Har relevant erfaring med salgsledelse
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk
 • Er ambitiøs og resultatorienteret
 • Tænder på at arbejde med nogle af verdens største virksomheder
 • Er empatisk, likeable og har naturlig pondus

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

Vi er professionelle helt ud i fingerspidserne – men i det daglige er vi hyggelige og uformelle, og for os er arbejdsmiljø, ordentlighed, omtanke for hinanden og vores omverden vigtige elementer. Vi måler vores medarbejdertilfredshed to gange om året, og på en 7-skala (hvor 7 den mest positive vurdering), så ligger vores gennemsnitlige tilfredshedsscore på 6,2. Og det niveau har den ligget på længe.

Vores søsterselskab Templafy spiller en stor rolle i vores dagligdag. Templafy udvikler verdens førende Template Management løsning og udover at bo sammen med deres 220 dygtige medarbejdere, så er vi deres primære implementeringspartner.

Når vi ikke er ramt af corona-hverdagen, så prioriterer vi sociale arrangementer såsom firmafodbold, badmintonklub og fredagsbar, ligesom vi af og til tager ud og oplever verden sammen. Vi har været på workshop i Stockholm, spist østers i Paris, på firmaweekend i Barcelona og senest på spaweekend i Halmstad.

Vores kontor er nyrenoveret og lækkert og ligger på Wilders Plads lige ned til  Christianshavns kanal og restaurant Undici, hvor vi nyder vores frokostordning. Her er masser af lys og luft samtidig med, at vi er tæt på det hele – også metroen, kanalerne og byens centrum.

Se denne video, hvis du vil have et indtryk af arbejdsliv og mennesker i SkabelonDesign: https://skabelondesign.23video.com/secret/53411539/37bc64b15cef136365ace7684d1d1eb6

Hvis du vil orientere dig lidt om, hvilke værdier vi arbejder med, så se her:  https://skabelondesign.dk/wp-content/uploads/2020/10/SkabelonDesign_Values.pdf

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via dette link https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/view.php?id=51, gerne hurtigst muligt og senest den 30. oktober 2020 kl. 12. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt CEO, Jeppe Schytte-Hansen på [email protected] eller tlf. 26 27 88 55.

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 60 medarbejdere i Danmark på Christianshavn, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 2.000.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk,  Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden,  , Vestas samt fem universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner. På den globale scene arbejder vi med virksomheder som UBS, Deloitte, EY, BDO, KPMG, Accenture, Ericsson, Dentons og Nestlé.