Head of Operations søges

Kender du SkabelonDesign?

Du kender os måske uden at vide det. Over en 1,3 millioner brugere anvender dagligt vores løsninger, når de arbejder i Microsoft Office pakken. Vi er nemlig et konsulenthus, som skaber værdi for andre virksomheder ved at hjælpe dem med at implementere deres visuelle identitet i Microsoft Office programmerne og samtidig sikre en mere effektiv hverdag for alle virksomhedens medarbejdere.

Vi arbejder tæt sammen med vores søstervirksomhed, Templafy, og selvom vi er en dansk virksomhed med blot 52 ansatte, så er vi de største i verden på vores felt. Forretningen er i vækst, og nu tager vi næste store skridt og søger flere muskler til alle dele af forretningen. Vi har sat kursen mod en endnu mere international fremtid, hvor vi skal arbejde sammen med nogle af verdens største og bedste virksomheder. Skal du med på rejsen?

Vi søger lige nu en Head of Operations, som skal bidrage til at styrke vores position på markedet yderligere.

Hvad skal du lave?

Vores nye Head of Operations skal på tværs af teams varetage den daglige operationelle drift i SkabelonDesign og i tæt samarbejde med den øvrige ledelse eksekvere på vores strategiske indsatsområder.

Rollen indebærer følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Indgå i ledergruppen og deltage aktivt i arbejdet, der skal drive os frem imod at være verdens bedste konsulenthus indenfor vores felt
 • Ansvarlig for implementering af strategiske indsatsområder og taktiske initiver i tæt samarbejde med den fagansvarlige for hvert initiativ
 • Ansvarlig for udvikling og implementering af processer og standarder
 • Ansvarlig for at implementere og drive systemer i samarbejde med superbrugere og administratorer
 • Ansvarlig for forretningens compliance
 • Håndtering af kunde- og leverandøraftaler
 • Analyse af løbende omkostninger og optimering af investeringer på tværs af forretningen
 • Analyse af overordnet performance og sparring med øvrig ledelse om eventuelle forbedringer

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

I SkabelonDesign får du 52 kolleger, hvor du bliver tilknyttet ledergruppen, der pt. har 7 medlemmer. Du vil komme til at referere til SkabelonDesigns CEO. Vores søsterselskab Templafy spiller en stor rolle i vores dagligdag. Templafy udvikler verdens førende Template Management løsning og udover at bo sammen med deres 140 dygtige medarbejdere, så er vi deres primære implementeringspartner.

Derudover kan du forvente en høj grad af frihed – frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag og til at efterspørge forbedringer eller forandringer. Vi lytter til dig – og vi kan godt lide, at du ikke nødvendigvis er ligesom alle andre.

Vi prioriterer sociale arrangementer såsom firmafodbold, løbeklub og fredagsbar, ligesom vi af og til tager ud og oplever verden sammen. Vi har været på workshop i Stockholm, spist østers i Paris og har netop været på firmaweekend i Barcelona. Når det er sagt, så er vi meget ambitiøse: Vi vil være verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer. Intet mindre.

Vores kontor er nyrenoveret og lækkert og ligger på Wilders Plads lige ned til Christianshavns kanal og restaurant Undici, hvor vi dagligt nyder vores frokostordning. Her er masser af lys og luft samtidig med, at vi er tæt på det hele – også metroen, kanalerne og byens centrum.

Hvem er du?

Følgende bør være kendetegnende for din profil:

 • Du har erfaring fra en rolle med ansvar for operations eller forretningsdrift
 • Du har erfaring med ledelse
 • Du har erfaring med implementering og optimering af systemer og processer
 • Du har udpræget struktursans
 • Du kan tænke strategisk og implementere i praksis
 • Du er idérig ift. procesforbedringer
 • Du er en stærk kommunikatør og besidder evnen til at skabe alignment på tværs af både ledergruppe og hele forretningen

Hvilken uddannelse du har er ikke afgørende for os, men det er vigtigt, at du har et solidt teoretisk fundament, kombineret med din praktiske erfaring, for at kunne udfylde rollen som Head of Operations.

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via dette link https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/view.php?id=39, gerne hurtigst muligt og senest den 28. juni 2019 kl. 12. Vi regner med at afholde samtaler i uge 27-28. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt CEO, Jeppe Schytte-Hansen på [email protected] eller tlf. 2627 8855.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 52 medarbejdere i Danmark på Wilders Plads på Christianshavn, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 1.300.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, som UBS, Deloitte og PwC, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.