Kursus: Gør dine præsentationer mere levende med de nye Motion Graphics tools (3. april og 28. maj i København)

Ønsker du og dine kolleger at få wow-faktor i jeres præsentationer internt såvel som eksternt, så er vores PowerPoint-kursus med fokus på de indbyggede PowerPoint funktioner Morph og Zoom lige noget for dig!

Morph og Zoom er brugervenlige Motion Graphics funktioner i PowerPoint, som giver dig mulighed for at skabe dynamiske og levende præsentationer. Morph kan animere overgangen fra et slide til det næste, og med Zoom kan du lave en alternativ visualisering af dit indhold f.eks. som et mind map. Da funktionerne er en del af PowerPoint, skal du ikke lære et helt nyt program, men kan alligevel tilføre ny energi til dine præsentationer uden, at du behøver være grafiker eller animationsekspert. Du får 3,5 timers undervisning med plads og tid til sparring og hjælp fra underviseren.

Vil du se et eksempel på, hvad du kan producere med disse fantastiske værktøjer, så tag et kig på videoen her.

Vil du være med?

Vi afholder kurset to gange i foråret, d. 3. april og 28. maj fra 9-12-30. Kurset finder sted hos SkabelonDesign På Wilders Plads 15A i København. Du får 3,5 timers undervisning med plads og tid til sparring, pauser og hjælp fra underviseren. Kurset koster kun DKK 2.999, og der er plads til max. 8 deltagere på hvert kursus. Skriv til [email protected], såfremt du har spørgsmål til kurset.

Du kan læse mere om kurset og dets indhold her eller tilmelde dig direkte her.