Medarbejdere bliver 30% mere effektive, når de udarbejder dokumenter og præsentationer ved at bruge Templafy

I september offentliggjorde Forrester deres Total Economic Impact undersøgelse af Templafy, der understreger, at globale virksomheder og organisationer har optimeret deres arbejdsgange, sparet penge og øget medarbejdernes effektivitet ved at bruge Templafy. Forrester Research har gennemført undersøgelsen blandt virksomheder, der sammenlagt har 30.500 Templafy slutbrugere.

Rapporten viser, at Templafy brugere får udarbejdet dokumenter og præsentationer 30% mere effektivt. Efter implementering af Templafy har organisationer gjort deres arbejdsgange mere effektive og sparet omkostninger. I de virksomheder, der medvirker i undersøgelsen, kan man se en besparelse på 25,1 mio. dollars og 1.239% ROI set over en treårig periode.

Én ud af de mange interviewpersoner beskrev sin brugeroplevelse med Templafy til Forrester Research: ”Templafy skaber en bedre oplevelse for brugeren. Det er fantastisk nemt at finde, hvad du har brug for via søgefunktionen. Når vi åbner Microsoft Office, åbner Templafy automatisk, så vi kan vælge vores skabelon som det første. Det er let tilgængeligt, og du har adgang til alt, hvad du har brug for. Ikke nok med det, så er det også tilgængeligt offline, hvilket er utroligt.” 

De grundlæggende fordele, som brugerne beskriver er:

Forbedret produktivitet:

Med adgang til søgbare biblioteker af on-brand skabeloner, slides og billeder, blev medarbejderne 50% hurtigere, når de skulle udarbejde dokumenter og præsentationer til kunder.

Automatiseret dokument udarbejdelse:

Templafys centraliserede platform gjorde det muligt for IT-afdelinger at reducere 95% af deres tidsforbrug på at håndtere indhold og skabeloner.

Reduceret tidsforbrug for brand-ansvarlige:

Medarbejdere med ansvar for virksomhedens visuelle identitet oplever, at de sparer 20% af deres tidsforbrug på at vedligeholde og opdatere skabeloner, billeder og præsentationer.

Templafy’s direktør, Jesper Theill Eriksen har udtalt følgende om rapporten: ”Vi tror at denne Forrester Research undersøgelse bekræfter, at vores platform tilfører stor værdi for vores kunder, og at brugerne får nemmere og mere produktive arbejdsgange. Det der gør vores løsning speciel, er vores brugercentrering kombineret med muligheden for skaleret virksomhedsstyring. Vi mener at denne undersøgelse bekræfter, at store organisationer kan opnå et imponerende afkast ved at vælge Templafy.”

I SkabelonDesign er vi helt enige – rapporten bidrager med at cementere Templafy som ikke bare en solid og stærk løsning, når det kommer til at styre den visuelle identitet, men ligeledes sikre, at der er meget konkrete produktivitetsgevinster at hente for virksomhederne, som vælger at implementere Templafy.

Hele rapporten kan downloades her.