Familien på Østergade bliver større

Det er heldigt at vi fortsat har plads på kontoret på Østergade! Vi har nemlig for 6. gang i år brug for flere borde til nye kolleger. Denne gang har vi budt velkommen til tre nye kolleger, så vi samlet set nu er 34 medarbejdere hos SkabelonDesign.

Henrik Haase er ny Implementeringskonsulent i Word teamet. Henrik har mange års erfaring som grafisk designer og inhouse designer, og vi er sikre på at Henriks kompetencer er en styrkelse til vores produktionsteam. Henrik kommer bl.a. til at arbejde med opsætning af skabeloner i Word, konfiguration af værktøjer og implementering af design. Henrik vil ligeledes være en del af vores team på konceptet bag www.aarsrapporter.dk.

Fredrik Bakke har siden februar været deltidsansat som Udvikler. Frederik arbejder sammen med resten af teamet på at videreudvikle eksisterende løsninger og udvikle nye løsninger. Fredrik læser Softwareudvikling på ITU.

Arkadiusz Szczygiel har siden april været ansat som Test og Usability Konsulent. Arkadiusz, som også går under navnet ’Arek’ arbejder sammen med resten af Test og Usability teamet på at kvalitetssikre alle løsninger vi leverer til vores kunder. Når han ikke er på kontoret på Østergade, læser Arkadiusz Softwareudvikling på ITU.