En schweizerkniv til Word, PowerPoint eller Excel

Ribbon i EssentialTools til PowerPoint

 

Du kender det godt… Du skal bare lige indstille sproget for hele din præsentation i PowerPoint eller sende dit Word dokument som PDF, men hvordan er det nu lige man gør? Svaret på det første spørgsmål er, at det kan man ikke og svaret på det andet spørgsmål er meget langt.

Hos SkabelonDesign arbejder vi hver dag på at gøre dit arbejde i Officepakken nemmere, så du kan arbejde effektivt. Derfor har vi udviklet EssentialTools.

EssentialTools er en række features samlet i din virksomheds Word, PowerPoint og Excel. EssentialTools består af en række produktivitetsværkstøjer udarbejdet af SkabelonDesign, som gør dig effektiv. Derudover har vi taget en række standard Microsoft Office funktioner og flyttet dem til EssentialTools ribbon så du ikke behøver at bruge tid på at lede efter de funktioner, du bruger mest. Vi har samlet det hele i èt ribbon – det er tidsbesparende for både dig og dine kolleger.

Hvis du læse mere om EssentialTools og se præcis hvilke funktioner løsningen indeholder, så læs her om EssentialTools til Word, PowerPoint og Excel.