Lær at lave Motion Graphics i PowerPoint

SkabelonDesign lancerer nu et PowerPointkursus, der har fokus på de nye funktioner, Morph og Zoom.

Trænger du og dine kolleger til gøre jeres præsentationer mere levende, så deltag i dette kursus hos SkabelonDesign . Du får 3,5 timers undervisning med plads og tid til sparring og hjælp fra underviseren til kun kr. 2499,-.

Hvad er Morph og Zoom?

Morph og Zoom er brugervenlige animationsfunktioner i PowerPoint, som anvendt rigtigt giver dig mulighed for at skabe dynamiske præsentationer, der har lighed med Prezi-præsentationer. Bare bedre! Morph kan animere overgangen fra et slide til det næste og med Zoom kan du lave en alternativ visualisering af dit indhold fx som et mindmap. Kasper Lynge, Creative Manager i Novozymes, udtaler efter at have deltaget SkabelonDesigns kursus, at ”det er fedt at få tilført nye vitaminer i PowerPoint præsentationerne”, og der er ikke tvivl om, at Morph og Zoom netop kan tilføre noget energi i de gamle præsentationer. Michael Kjærsgaard, Presentation Specialist og underviser i SkabelonDesign, siger ydermere: ”Du kan vælge at bringe funktionerne i spil og dosere dem efter behov – vil du ’underspille’ eller ’overspille’? Og i brugervenlighed er det min opfattelse, at Morph og Zoom overgår Prezi. Den oprindelige Power-Point slidestruktur er stadig gældende, så man bliver ikke udfordret af at skulle lære et nyt præsentationsprogram at kende. Og det er en stor fordel for dem, der i forvejen har et basis-kendskab til PowerPoint.”

“SkabelonDesign leverede et super konstruktivt og godt kursus med de nyeste værktøjer i powerpoint. Det er sjældent, man oplever et kursus med så håndgribelige og direkte anvendelige værktøjer til ens daglige arbejde. At lave bedre og mere tjekkede powerpoint præsentationer blev på blot 3 timer uendeligt meget lettere!”
– Marie Becker, Corporate Marketing Manager, Discovery Networks Denmark

Vil du være med?

Kurset finder sted hos SkabelonDesign i København d. 19. april og d. 17. maj fra 9-12.30.  Kurset koster kun DKK 2.499 og der er kun plads til 8 deltagere på hvert kursus. Skriv til [email protected], såfremt du har spørgsmål om kurset.

Du kan læse kurset og dets indhold her eller tilmelde dig direkte her.