C# Udvikler søges

Kender du SkabelonDesign?

Du kender os måske uden at vide det. Over en 1,3 millioner brugere anvender dagligt vores løsninger, når de bl.a. arbejder i Microsoft Office pakken. Vi er nemlig et konsulenthus, som skaber værdi for andre virksomheder ved at hjælpe dem med at implementere deres visuelle identitet i Microsoft Office programmerne og samtidig sikre en mere effektiv hverdag for alle virksomhedens medarbejdere ved at automatisere dokument relaterede opgaver.

Vi arbejder tæt sammen med vores søstervirksomhed, Templafy, og selvom vi er en dansk virksomhed med blot 52 ansatte, så er vi de største i verden på vores felt. Forretningen er i vækst, og nu tager vi næste store skridt og søger flere muskler til alle dele af forretningen. Vi har sat kursen mod en endnu mere international fremtid, hvor vi skal arbejde sammen med nogle af verdens største og bedste virksomheder. Skal du med på rejsen?

Vi søger lige nu en nysgerrig og skarp C# Udvikler, som skal bidrage til at styrke SkabelonDesigns position på markedet yderligere, og indgå i vores Development & Integrations Team. Der sættes i teamet stor fokus på, at den individuelle person kan bidrage med forslag til at løse opgaverne på den mest hensigtsmæssige måde. Du vil blive en del af et hold, hvor vi ser hinanden i øjenhøjde, og hvor du ikke blot bliver set som et redskab.

Hvad skal du lave?

Du skal udvikle og implementere løsninger, som udvider funktionaliteten i Office pakken, integrerer til forskellige tredje parts dokument- og billedehåndteringssystemer, og Azure baserede services til generering og manipulering af dokumenter og virksomhedsdata. Du kommer til at blive en væsentlig bidragsyder i vores udviklingsprojekter hos anerkendte og store virksomheder på internationalt plan. Alene i år har vores team arbejdet med PwC, KPMG, UBS, Ericsson og Maersk.

Opgaverne spænder bredt, men hverdagen vil primært bestå af:

 • Udvikling af softwareløsninger
 • Deltagelse i nye udviklingsprojekter i samarbejde med dit team og kunderne
 • Løbende sparring og ideudvikling med dine nærmeste kollegaer

På sigt vil dine arbejdsopgaver afhænge af dine kompetencer og personlige ambitioner, for vi er en virksomhed, der støtter vores medarbejdere i deres individuelle udvikling.

Hvad er SkabelonDesign for en virksomhed?

Vores søsterselskab Templafy spiller en stor rolle i vores dagligdag. Templafy udvikler verdens førende Template Management løsning og udover at bo sammen med deres 140 dygtige medarbejdere, så er vi deres primære implementeringspartner. I SkabelonDesign får du 52 kolleger , hvor du bliver tilknyttet Development & Integrations teamet.

Derudover kan du forvente en høj grad af frihed – frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag og til at efterspørge forbedringer eller forandringer. Vi lytter til dig – og vi kan godt lide, at du ikke nødvendigvis er ligesom alle andre.

Vi prioriterer sociale arrangementer såsom firmafodbold, løbeklub og fredagsbar, ligesom vi af og til tager ud og oplever verden sammen. Vi har været på workshop i Stockholm, spist østers i Paris og har netop været på firmaweekend i Barcelona. Når det er sagt, så er vi meget ambitiøse: Vi vil være verdens bedste konsulenthus indenfor Brand Management og brugervenlighed i dokumenter og præsentationer. Intet mindre.

Vores kontor er nyrenoveret og lækkert og ligger på Wilders Plads lige ned til Christianshavns kanal og restaurant Undici, hvor vi dagligt nyder vores frokostordning. Her er masser af lys og luft samtidig med, at vi er tæt på det hele – også metroen, kanalerne og byens centrum.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller har 1-2 års erfaring med softwareudvikling kombineret med kendskab til og erfaring med C#. Derudover er følgende kendetegnende for din profil:

 • Du har gerne erfaring med Microsoft Azure – alternativt er du hurtig til at lære nye teknologier
 • Du forstår Windows og Office, men du er ikke nødvendigvis superbruger
 • Du har en god teknisk forståelse, og du kender vigtigheden af at dokumentere dit arbejde
 • Du har en god forståelse for de grundlæggende koncepter inden for programmering, og ikke er skræmt af at skulle kunne læse f.eks. Java, TypeScript, og VB
 • Du kan godt lide at have kundekontakt
 • Du følger med i de seneste trends og værktøjer inden for udvikling
 • Du er flydende i engelsk på skrift og i tale
 • Du er ambitiøs og ansvarsfuld

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via dette link https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/view.php?id=38, gerne hurtigst muligt og senest den 28. juni kl. 12. Vi regner med at afholde samtaler i uge 27-28. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Products, Martin Rafn Møller på [email protected] eller tlf. 2244 9128.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 52 medarbejdere i Danmark på Wilders Plads på Christianshavn, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 1.300.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk, Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, TDC, VELUX, Vestas og flere store globale brands, som UBS, Deloitte og PwC, samt 5 universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner.