Business Development Representative søges

Business Development Representative søges

Hvem er vi?

SkabelonDesign er et software- og konsulenthus. Vi skaber værdi for vores kunder ved at optimere deres brug af Microsoft Office og samtidig styre deres brand – og det gør vi med en kombination af rådgivning og SaaS (Software as a Service). Vi hjælper med andre ord vores kunder med at implementere deres visuelle identitet og samtidig reducere arbejdsbyrden for deres medarbejdere.

Selvom vi er en dansk virksomhed med blot 65 ansatte, så er vi de største i verden inden for vores felt. Mere end 2 millioner brugere anvender vores løsninger dagligt, når de arbejder i Microsoft Office – så måske du kender os uden at vide det! I vores kundeportefølje finder du virksomheder som Carlsberg, Mærsk, Novo Nordisk samt verdens største advokatfirmaer og konsulentfirmaer.

 

Vi leder lige nu efter en ambitiøs og troværdig Business Development Representative (BDR), som kan være den første kontakt mellem potentielle kunder og SkabelonDesign. Måske er det dig?

Hvad skal du lave?

Som BDR har du en afgørende rolle i vores salgsteam, idet du skal booke møder af høj kvalitet, som vores kundeansvarlige kan konvertere til ordrer. I din dialog med potentielle kunder vil dit budskab om brand management og øget effektivitet blive mødt med både nysgerrighed og forståelse, da langt de fleste virksomheder vil have gavn af vores produkter.

Dine opgaver vil omfatte:

  • Identifikation af kundeemner og kontakter
  • Koordinering og planlægning af mødebokningsaktiviteter
  • Opdatering af kundeaktiviteter i CRM-system
  • Deltagelse i statusmøder med salgsteamet

Hvem er du?

Hver gang du booker dit næste møde, når dit ugentlige mål og får den ledsagende bonus, skyder din energi og motivation til vejrs! Vores nuværende og potentielle kunder er blandt Danmarks 1.000 største virksomheder, og dit arbejde har en målbar effekt på vores succes.

Du har et talent for at connecte med mennesker, du kan opbygge tillid over telefonen, og du har drive. Du er muligvis nyuddannet og ønsker at forfølge en karriere inden for salg. Rollen som BDR vil være et godt afsæt for din næste rolle i salgsteamet.

Dertil kommer:

  • Du kommunikerer professionelt og præcist
  • Du arbejder struktureret
  • Du taler og skriver dansk flydende
  • Du taler og skriver godt engelsk
  • Du er en rigtig rar person at være sammen med

Hvad er SkabelonDesign for en slags virksomhed?

Vi er professionelle helt ud i fingerspidserne, men vi er også hyggelige og uformelle. For os er arbejdsmiljø, omtanke for hinanden og vores omgivelser vigtige elementer. Vi måler vores medarbejdertilfredshed to gange om året, og på en 7-punkts skala er vores gennemsnitlige tilfredshedsscore 6,2.

Når vi ikke er ramt af corona, prioriterer vi sociale arrangementer som firmafodbold, badmintonklub og fredagsbar, ligesom vi af og til går ud og oplever verden sammen. Vi har været på workshop i Stockholm, spist østers i Paris, på firmaweekend i Barcelona og senest på spa-weekend i Halmstad.

Vores kontor er lækkert og nyrenoveret og ligger på Wilders Plads helt ned til Christianshavns Kanal og restaurant Undici, hvor vi nyder vores frokost. Der er masser af lys og luft, mens vi er tæt på det hele – inklusive metroen, kanalerne og byens centrum.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at ansøge, uanset etnisk oprindelse, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Se denne video, hvis du vil have et indtryk af arbejdsliv og mennesker i SkabelonDesign: https://skabelondesign.23video.com/secret/53411539/37bc64b15cef136365ace7684d1d1eb6

Hvis du vil vide noget om vores værdier, så se her: https://skabelondesign.dk/wp-content/uploads/2020/10/SkabelonDesign_Values.pdf

Hvordan søger jeg?

Upload ansøgning og CV via dette link https://skabelondesign.bamboohr.com/jobs/view.php?id=54 hurtigst muligt og senest den 29. januar kl. 13.00.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of People & Culture, Thanya Bryndum Hoff-Lund, tlf. 60330512 eller e-mail [email protected] Vi ser frem til at høre fra dig.

 

SkabelonDesign A/S blev stiftet i 2004 og har siden da været i konstant og stabil vækst. Vi beskæftiger i dag 65 medarbejdere i Danmark på Christianshavn, hvor vi deler kontor med vores søsterselskab, Templafy. Vi har flere end 2.000.000 brugere på verdensplan, som er fordelt på små, mellemstore og store virksomheder. Vores løsninger anvendes blandt andre af Carlsberg, Coloplast, DSB, FLSmidth, Forsvaret, Maersk, Novo Nordisk,  Politiet, Rambøll, Region Hovedstaden, Vestas samt fem universiteter, 10 ministerier og 15 kommuner. På den globale scene arbejder vi med virksomheder som UBS, Deloitte, EY, BDO, KPMG, Accenture, Ericsson, Dentons og Nestlé.