Bruger du en specialfont?

Specialfonte har efterhånden fået en fast central plads i virksomhedens Corporate Visual Identity. Sammen med logo, farver, billeder og brand-elementer er fonten blevet en fast del af virksomhedens corporate brandplatform. Men det er ikke altid uden problemer. Hos SkabelonDesign har vi ofte fundet os i midten af udfordringerne, og vi har derfor erfaret, vundet og forsket os frem til en masse viden om udfordringer og løsninger.

Microsoft Office har historisk set været et lidt forsømt hjørne af brandets udrulning, til trods for at mængden af produceret materiale langt overstiger de mere kontrollerede brand-elementer. Men vi mærker en stærkt forøget interesse for at få fonten hele vejen ud til alle medarbejdere. Derfor har vi indledt et forskningsprojekt med Dalton Maag i London, som er et af de mest anerkendte font-designbureauer i verden, om at forstå brugen af specialfonte i MS Office bedre.

Vores samarbejde er nu et sted, hvor vi gerne vil dele noget af vores viden med dig. Derfor afholder vi et seminar om specialfonte i MS Office den 28. februar 2017 i København.

Bruno Maag, som er fontudvikler og grundlægger af Dalton Maag, holder et indlæg på seminaret, hvor han blandt andet vil komme med vigtige råd og vejledninger, når det gælder specialfonte, som I kan tage med hjem.

To danske designbureauer vil vise eksempler på cases, de har løst for kunder, hvor de har udviklet skræddersyede skrifttyper, som passer til den enkelte kundes visuelle identitet.

Hos SkabelonDesign arbejder vi dagligt med selve implementeringen af virksomheders visuelle identitet, og ved hvor vigtigt det er, at fonten er udviklet til formålet. Hør hvordan vi hjælper og rådgiver i forhold til specialfonte.

Seminaret er for kunder, partnere samt andre interesserede.

Hold øje med skabelondesign.dk, hvor der i slutningen af januar vil være det fulde program for seminaret. Du er meget velkommen til allerede nu at skrive dig op her for at få mere information. Følg også med på vores sider på LinkedIn og på Facebook.

Vi glæder os til at se dig!